Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ντάλα Μπόνα για ΠΑΟΚ

dalabona.jpgΙταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 28χρονος μέσος της Νάπολι βρίσκεται στο στόχαστρο του «Δικέφαλου του Βορρά». Ο Μίρκο Σαβίνι σε δηλώσεις του τόνισε «Ανυπομονώ να δω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»



Για μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» ετοιμάζονται στον ΠΑΟΚ όπου έχουν βάλει στο... μάτι τον 28χρονο μέσο Σαμ Ντάλα Μπόνα ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Νάπολι. Συγκεκριμένα Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν προσεγγίσει τον παίκτη και ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Το βιογραφικό του Ντάλα Μπόνα είναι πλούσιο καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αταλάντα, Τσέλσι, Μίλαν, Μπολόνια, Λέτσε, Σαμπντόρια και στην συνέχεια κατέληξε στη Νάπολι. Τις δύο τελευταίες σεζόν δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής και έτσι αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος.

Από κει και πέρα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα GOAL ο Μίρκον Σαβίνι είπε αναφερόμενος στην παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πρώτη προπόνηση «Πόσο είχε; 15.000 ; Λογικό είναι. Από αυτά που ξέρω για τον κόσμο του ΠΑΟΚ το περίμενα. Ο Πιερπάολο Μαρίνο μου είπε τα πάντα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Γεμίζουν το γήπεδο και δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα. Είναι κάτι που με χαροποιεί και ανυπομονώ να τους δω στις κερκίδες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: