Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Τρία "ανοικτά μέτωπα"-Φήμες από Ισπανία για Κριστιάν Βιέρι...


Βιτόλο και Πατσατζόγλου μονομαχούν για την μπάλα Τρία ανοικτά μέτωπα για τον ΠΑΟΚ. Όχι το ίδιο σημαντικά. Κι αυτό γιατί αφορά στην άφιξη ενός ποδοσφαιριστή που είναι δικός του και δύο που αναμένεται να γίνουν δικοί του. Η περίπτωση του Βίκτορ Βιτόλο είναι η πλέον δύσκολη.

Οι αξιώσεις του προέδρου της Ρασίγκ Σαταντέρ, Φρανσίσκο Περνία, θέτουν τον παίκτη ουσιαστικά σε αδράνεια αφού ζήτησε δυο εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρηθεί και δεν μπορεί να πληρώσει εύκολα κάποιος.

"Θα περιμένω ακόμα μια εβδομάδα την Ρασίγκ Σανταντέρ για να λυθεί το θέμα μου. Κυριότερο πρόβλημα είναι το οικονομικό, αν και οι δυο πλευρές καταλήξαμε στο ό,τι δεν θέλουμε να είμαστε πλέον μαζί. Όμως έχουμε οικονομική διαφορά", έχει δηλώσει ο Βιτόλο. Στην περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Βιτόλο, τότε ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει άλλη λύση για την μεσαία γραμμή.

Στο μεταξύ, ο ατζέντης του Βίκτορ Βιτόλο, Ραφαέλ Θούρο, δηλώνει ότι συνεχίζονται οι επαφές με τη Σανταντέρ: "Κάνουμε συνεχείς συναντήσεις με τον κ. Περνία. Πιστεύω ότι το επόμενο διήμερο θα έχουμε οριστικά αποτελέσματα", τόνισε, χωρίς να κάνει καμία αναφορά σε οικονομικές απαιτήσεις που προβάλει η ισπανική ομάδα.

Η μεταγραφή του Μίρκο Σαβίνι θα ολοκληρωθεί με την άφιξη του παίκτη και την υπογραφή των συμβολαίων του. Ο Ιταλός αμυντικός αναμένεται να ξεκινήσει από την Καραϊβική και το Σάββατο θα είναι στην Ιταλία. Από την πατρίδα του θα ξεκινήσει την Κυριακή και το ίδιο μεσημέρι αναμένεται να φθάσει στη Θεσσαλονίκη.

Σύντομα αναμένεται η καθοριστική συνάντηση του Αντελίνο Βιερίνια με τη διοίκηση της Πόρτο για το αν ο παίκτης θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη για μια ακόμα σεζόν ή θα μείνει στην Πόρτο. Ο παίκτης διαβεβαιώνει πως θα κάνει ό,τι το δυνατόν για να έρθει πίσω και να συνεχίσει την ελλην ική του καριέρα με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η ισπανική εφημερίδα «Elconfidencial» αναφέρει ότι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του Κριστιάν Βιέρι είναι και ο ΠΑΟΚ, όπως και οι Γκάλαξι του Λος Αντζελες, η ισπανική Ράγιο Βαγεκάνο, η βραζιλιάνικη Φλαμέγκο αλλά και σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία. Από την διοίκηση του «δικεφάλου» πάντως διαψεύδεται ότι έχουν γίνει ενέργειες για να έρθει ο Ιταλός επιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: