Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Όουεν στη Μάντσεστερ

Οι φήμες των τελευταιων ημερών περί υπογραφής του Μάικλ Οουεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήραν σάρκα και οστά. Ο 30χρονος επιθετικός μετά από πολύωρα ιατρικά τεστ, τα οποία πέρασε με απόλυτη επιτυχία, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους "κόκκινους διαβόλους" διάρκειας δύο ετών, λαμβάνοντας το ποσό των 58.000 ευρώ ανά εβδομάδα.

Ενθουσιασμένος από την πλευρά του ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: " Είχα ξεκινήσει να μιλάω με άλλους συλλόγους, όταν ξαφνικά ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον μου τηλεφώνησε το απόγευμα της Τετάρτης, με προσκάλεσε για πρωινό την επόμενη μέρα και μου είπε ότι θέλει να με υπογράψει. Το αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι μια φανταστική ευκαιρία για μένα την οποία θα ήθελα να αρπάξω και με τα δύο μου χέρια. Θέλω να ευχαριστήσω τον νέο μου προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και θέλω να τον διαβεβαιώσω πως θα τον ξεπληρώσω με τις εμφανίσεις μου και τα γκολ μου".

Σε ανάλογο μήκος κύματος και ο Σκότος τεχνικός επεσήμανε: "Ο Μάικλ είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκοσμίου κλάσης και αδιαμφισβήτητα έχει αποδείξει ότι είναι ένας σκόρερ υψηλού επιπέδου. Η έλευση του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,. με τις απαιτήσεις που έχουμε είναι κάτι το οποίο ο Μάικλ θα απολαύσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: