Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

"Πρέπει να με φοβούνται"!



Ο Τζιμπρίλ Σισέ ξεκίνησε να... κλέβει την παράσταση πριν καλά καλά φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τις δηλώσεις του εκτός αγωνιστικού χώρου. Μιλώντας λοιπόν στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την άφιξη του στην Ελλάδα και στο "Ελ.Βενιζέλος" την Πέμπτη (2/7) το βράδυ είπε πως "όλοι πρέπει να με φοβούνται"!
Σε ερώτηση, λοιπόν, αν η ομάδα του Ολυμπιακού πρέπει να τον φοβάται, ο Σισέ απάντησε - χαριτολογώντας φυσικά - πως "πρέπει όλες οι ομάδες να με φοβούνται, όχι μόνο Ολυμπιακός"!
Στη συνέχεια, ο Σισέ πρόσθεσε: "Ξέρω πως ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα και να σκοράρω πολλά γκολ. Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος όταν πρέπει και πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Ελπίζω ότι θα παίξω το συντομότερο. Eχω έρθει εδώ για να αποδείξω κάποια πράγματα. Πως είμαι καλός παίκτης και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ανυπομονώ να γνωρίσω την υπόλοιπη ομάδα. Τους συμπαίκτες μου. Και όταν ο προπονητής πιστεύει ότι είμαι έτοιμος τότε θα παίξω".
Ο γάλλος φορ την Παρασκευή (3/7) το πρωί θα περάσει από εργομετρικά και στη συνέχεια θα αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή για την Ελβετία (15:45GR). "Βρείτε ομάδα"...Σε αυστηρό ύφος απευθύνθηκε ο Κώστας Αντωνίου στους παίκτες του β` γκρουπ, που δεν υπολογίζονται και είναι υπό αποχώρηση, καθώς τους ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός σέβεται μεν τα συμβόλαια τους, περιμένει δε από αυτούς όμως να προσπαθήσουν από την πλευρά τους να βρουν το συντομότερο δυνατόν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Στα της προπόνησης, οι παίκτες του β` γκρουπ έκαναν διπλές προπονήσεις, ενώ οι υπόλοιποι είχαν ρεπό. Στο πρωινό πρόγραμμα ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις αντοχής και ολοκλήρωσαν δουλεύοντας πάνω στη κυκλοφορία της μπάλας.
Στο απογευματινό πρόγραμμα ξεκίνησαν με ζέσταμα και ασκήσεις στις πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδι 4 εναντίον 4, ενώ ο Κλέιτον προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους. Οι Κατσουράνης και Λέτο ακολούθησαν ειδικό ξεχωριστό πρόγραμμα εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: