Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

«Πεντάρα» πρόκρισης για Ανόρθωση

frousos.jpgΤην επόμενη φάση και την Πέτροβατς από το Μαυροβούνιο σκέφτεται ήδη η Ανόρθωση, η οποία στον πρώτο της αγώνα για τα προκριματικά του Europa League διέσυρε με 5-0 την Κέργιενγκ από το Λουξεμβούργο. Η «Κυρία» δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα με τον Φρούσο να πετυχαίνει δυο γκολ.



Στόχος της Ανόρθωσης είναι να πραγματοποιήσει πορεία ανάλογη της περσινής και κόντρα στην Κέργιενγκ ουσιαστικά «τσέκαρε» το εισιτήριο για τη β' φάση των προκριματικών του Europa League. Η «Κυρία» επικράτησε 5-0 και ήδη σκέφτεται τον επόμενο αντίπαλο, την Πέτροβατς από το Μαυροβούνιο.
Οι Κύπριοι προηγήθηκαν στο 9΄ με αυτογκόλ του Ντα Κόστα, ενώ στο 25' ο Κατσαβάκης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στην επανάληψη, η Ανόρθωση ανέβασε ρυθμό και στο 61 ο Φρούσος έκανε το 3-0. Ο Καφού στο 67 με ατομική ενέργεια πέτυχε το 4-0, ενώ ο Έλληνας επιθετικός στο 90' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμορφώνοντας το 5-0.
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Σούπιτς, Κατσαβάκης, Κωνσταντίνου, Λεϊβακαμπέσι, Μάρτινς, Μαραγκός (57΄ Φρούσος), Λαμπάν, Ράμος (70΄ Γαρπόζης), Φερνάντες (78΄ Δέλλας), Σόσιν, Καφού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: