Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Ριζώνει ο Κάλβο


Ο Τόνι Κάλβο πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο Ρίμποκ Στον Αρη έχουν προαναγγείλει ότι θα πραγματοποιήσουν τρεις ακόμα μεταγραφές προκειμένου να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους. Ωστόσο οι μεταγραφές θα πρέπει να θεωρούνται τέσσερις αν υπολογίσουμε και μία "εσωτερική". Ο Τόνι Κάλβο συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του για τρία ακόμα χρόνια και σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές.

Ταυτόχρονα, οι "κίτρινοι" έχουν ανοίξει τον φάκελο των αποδεσμεύσεων. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται ο Ντιόγο Σιστόν, ο Αλεχάντρο Λέμπο και ο Πιοτρ Βλοντάρτσικ, ενώ παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται οι Αουρέλιο (παραχωρείται στην Σανταντέρ) και Φελίπε (θα δοθεί εκ νέου δανεικός ή θα αποδεσμευτεί για τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του).

Ενας ακόμη που συναινεί να αποχωρήσει με μεταγραφή, είναι ο Μάριο Ρεγκέιρο. Με τις υψηλές ετήσιες απολαβές του καταλαμβάνει μεγάλο κομμάτι του προϋπολογισμού.

Οι "κίτρινοι" προχώρησαν σε δύο νέες μεταγραφές για την στελέχωση των τμημάτων υποδομής τους και συγκεκριμένα της ομάδας Κ18, με την απόκτηση των Θόδωρου Καραζαρίφη και Ανέστη Παναγιωτίδη. Ο πρώτος έχει γεννηθεί στις 20-11-1993, αγωνίζεται ως χαφ και αποκτήθηκε από τον ΜΑΣ Μαντουλίδη. Ο δεύτερος έχει γεννηθεί στις 13-4-1993, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και αποκτήθηκε από τον ΑΣ Αμπελοκήπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: