Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Περίπατοι για Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ


Ο Μάικλ Όουεν πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ Εύκολες νίκες πέτυχαν η Αρσεναλ και ο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ, ενώ δεύτερη νίκη σε δύο παιχνίδια πέτυχε και η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Αρσεναλ έφτασε τα 12 γκολ σε οκτώ μέρες, καθώς πέτυχε τέσσερα επί της Πόρτσμουθ στη νίκη με 4-1. Ωστόσο μόνο ένα από τα 12 έχει πετύχει επιθετικός της. Στο 18' και το 21' ο Εντουάρντο και ο Εμπούε αντίστοιχα έβγαλαν σε θέση βολής τον Βασιρίκι Ντιάμπι, που και τις δύο φορές πλάσαρε εύστοχα τον Τζέιμς. Δύο γκολ για τον Γάλλο στην 100η του εμφάνιση με την Αρσεναλ. Στο 37' όμως σε σέντρα του Μπεχάτζι, ο γιουνές Καμπούλ με κεφαλιά μείωσε. Στο 51' ο Γουιλιάμ Γκαλάς με το... πρόσωπο σκόραρε για τρίτη φορά σε τρία παιχνίδια φέτος, ενώ στο 68' ο Ααρον Ράμσεϊ πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από την Μπέρνλι ξέσπασε στη Γουϊγκαν με 5-0, ενώ ο Μάικλ Οουεν πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της. Ολα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Δύο ο Γουέιν Ρούνι στο 56' και το 65', ένα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο 58', ένα ο Οουεν στο 85' (το πρώτο του επίσημο με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων"), ενώ το σκορ έκλεισε ο Νάνι στο 90'. Το πρώτο γκολ του Ρούνι ήταν το 100ο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το δύο στα δύο. Ο Εμάνουελ Εντεμπαγιόρ σκόραρε και πάλι νωρίς, στο 17', από μπαλιά του Τέβες, απέναντι στην ακίνδυνη Γουλβς. Ηταν το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Μπορεί η Μπλάκμπερν να προηγήθηκε στο 21' με τον Ζιβέ, όμως η Σάντερλαντ εκμεταλλεύθηκε την έδρα της και με δύο γκολ του Κένιγουειν Τζόουνς στο 32' και το 53' πήρε τη νίκη με 2-1.

Μπορεί η Μπόλτον να είχε την υπεροχή, όμως η Χαλ επέστρεψε στις νίκες μετά από... 22 παιχνίδια! Με γκολ του Αλγερινού Καμέλ Γκιλάς στο 61' επικράτησε με 1-0 στην έδρα της.

Η άμυνα της Στόουκ Σίτι κράτησε στον Σεντ Εντριους και η Μπέρμιγχαμ έμεινε στο "μηδέν", χωρίς να έχει τις πολλές ευκαιρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: