Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Χωρίς «Κάρα» στη Μαδρίτη


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Χωρίς τον Γιώργο Καραγκούνη θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός την Τρίτη (25/8, 21:45) στο «Βιθέντε Καλντερόν» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Το διάστρεμμα που υπέστη ο αρχηγός των «πράσινων» στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο» καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή του στη ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στους «ροχιμπλάνκος». Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τεθεί σε αμφιβολία η παρουσία του και στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη, την ερχόμενη Κυριακή (30/8).

Ο «Κάρα» τραυματίστηκε στο 78ο λεπτό του χθεσινού 3-0 επί του Εργοτέλη μετά από μαρκάρισμα του Ρομάνο και αντικαταστάθηκε αμέσως. Σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις έχει υποστεί διάστρεμμα ψηλά στην ποδοκνημική του αριστερού ποδιού. Το πρήξιμο δεν έχει υποχωρήσει ακόμα και έτσι δεν μπορεί να γίνει ακριβής διάγνωση, κάτι που θα γίνει μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί όταν το πρήξιμο «φύγει».

Το δεδομένο είναι ότι δεν θα τεθεί στη διάθεση του Χενκ τεν Κάτε στην πολύ δύσκολη αποστολή που έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλείται να ανατρέψει την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Ατλέτικο στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, ο διεθνής μέσος αναμένεται να μην ακολουθήσει (για ψυχολογικούς λόγους), καν, την αποστολή, η οποία αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (24/8, 10:30) για τη Μαδρίτη, προκειμένου να μείνει στην Αθήνα, να υποβληθεί στην εξέταση αλλά και σε θεραπεία.

Η αποστολή των «πράσινων» θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (19:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: