Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:ΔΗΛΩΣΕΙΣ




Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΗΡΑΚΛΗ:
Δήλωση Νικολάε Ντίκα:«Είμαι πολύ χαρούμενος. Καταφέραμε να κερδίσουμε τον Πανθρακικό και ξεκινήσαμε με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Ρουμάνος δις σκόρερ στο ματς της Κομοτηνής, για να ρωτηθεί στη συνέχεια για τα δύο πανέμορφα τέρματα που πέτυχε: «Φυσικά και είμαι χαρούμενος, όμως αυτό που έπρεπε να κάνουμε όλοι είναι να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πάρουμε τους βαθμούς. Η ουσία μετράει και όχι ποιος βάζει το γκολ. Είμαστε μία ομάδα», ήταν η απάντησή του. Στη συνέχεια, μίλησε για την παρουσία του κόσμου του Ηρακλή στο γήπεδο της Κομοτηνής: «Αυτό που είδα σήμερα ήταν καταπληκτικό. Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα και αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι μπορέσαμε να τους δώσουμε με αυτά τα γκολ την χαρά της νίκης», υπογράμμισε, για να κλείσει αναφερόμενος στο σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με τον Άρη, για τη δεύτερη αγωνιστική: «Το θέμα είναι να κερδίσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».
Δήλωση Ιβάν Μπόσνιακ:««Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν η νίκη, θέλαμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, παρότι δεν έπαιξα από την αρχή, ήθελα όσο τίποτε άλλο να τα δώσω όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». Για το παιχνίδι με τον Άρη είπε: «Είναι ένα ντέρμπι όπου θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να χαρίσουμε και στον κόσμο την χαρά μίας νίκης». Για τα γκολ του Νικουλάι Ντίκα είπε: «Ήταν καταπληκτικά. Ίσως από τα καλύτερα του πρωταθλήματος».
Δήλωση Τάσου Κατσιαμπή: «Η ομάδα χρειάζεται μία καλή αρχή. Το πιστέψαμε πολύ και μπήκαμε από την αρχή δυναμικά».«Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται από την πλευρά του κόσμου. Μας δίνει τρομερή δύναμη και εύχομαι να τους το ανταποδίδουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει και μας έστελνε έτσι στην αντίπαλη εστία»... «Βάλαμε 2 υπέροχα γκολ με τον Ντίκα και εύχομαι να συνεχίζει να βάζει τέτοια γκολ».«Είναι ένα ντέρμπι. Θα περιμένουμε τον Άρη και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ:
Δήλωση Αργυρίου: «Δεν είχαμε κατάλληλη συγκέντρωση και πληρώσαμε την καλή εμφάνιση του Ντίκα που σημείωσε δύο υπέροχα γκολ», είπε ο παίκτης του Πανθρακικού. Και πρόσθεσε: «Πλέον κοιτάμε τον ΠΑΣ Γιάννινα και πάμε για νίκη».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ:"Οι ποδοσφαιριστές μου πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους και προσπάθησαν για το καλύτερο. Έχω το 100% της ευθύνης για το αποτέλεσμα.Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από εμάς και προηγήθηκε με ένα εκπληκτικό γκολ του Ντίκα. Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με τον Ντιαλό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ισοφαρίσαμε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και στο δεύτερο μέρος κοντρολάραμε το παιχνίδι. Αν δείτε επίσης τα στατιστικά θα διαπιστώσετε ότι όλα τα σουτ του Ηρακλή βρήκαν στόχο.Ο Ντίκα ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά. Προσωπικά πάντως, είπα στους παίκτες μου ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και πρέπει να έχουν το κεφάλι ψηλά".
ΟΛΕΓΚ ΠΡΟΤΑΣΟΦ:
"Σταθήκαμε καλά για πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι. Θεωρώ, όμως, ότι δεν κάναμε τίποτα παραπάνω από μια καλή αρχή. Μου άρεσε περισσότερο το γεγονός ότι είχαμε μια γενικότερη σοβαρή παρουσία, όπως εξάλλου και οι συνεργασίες μεταξύ των παικτών, με την έννοια ότι ο ένας κάλυπτε τον άλλον. Μπορούμε να πούμε επίσης ότι μας βοήθησε πολύ ο Ντίκα, γενικότερα όμως όλοι οι παίκτες έκαναν καλά τη δουλειά τους.Από την άλλη πλευρά, κάναμε λάθη τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει επίσης να τελειώνουμε τις φάσεις. Γενικότερα, η ομάδα έδειξε την κλάση της. Αυτή η νίκη θα βοηθήσει κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, με την έννοια ότι στην ομάδα υπάρχουν νέοι παίκτες, ενώ ακολουθεί κι ένα ντέρμπι. Θα ξεκουραστούμε και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Άρη.Είναι και νίκη των φιλάθλων μας. Νιώσαμε σαν να παίζαμε στην έδρα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: