Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Δε μπορεί να «ξεπεράσει» τη Μπάρτσα ο Ετό…


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Σαμουέλ Ετό είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στη Serie A με τη φανέλα της Ίντερ, στην αποψινή πρεμιέρα κόντρα στη Μπάρι, ωστόσο δεν έχει ξεχάσει ακόμα το πολύκροτο καλοκαιρινό σίριαλ της ανταλλαγής του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική τηλεόραση δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι θα συνεργάζεται πλέον στους "νερατζούρι" με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ αποκάλυψε τα παράπονά του για τη συμπεριφορά που είχε απέναντί του τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα.

"Περίμενα να μου πουν το λόγο για τον οποίο ήθελαν να φύγω, όμως δεν μου είπαν τίποτα. Δεν πήρα ποτέ απάντηση και δεν περιμένω καμία απάντηση στο μέλλον, για μένα το θέμα έχει κλείσει", τόνισε ο Καμερουνέζος στράικερ, σκόρερ 30 τερμάτων με τους "μπλαουγκράνα" την περσινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, για να συνεχίσει:

"Δεν θα ασκούσα ποτέ κριτική σε έναν προπονητή εάν άλλος παίκτης είναι καλύτερος από μένα. Όμως ο καθρέφτης για τον κάθε παίκτη είναι ο αγωνιστικός χώρος, και μέχρι να υπάρχει απόδειξη για το αντίθετο, άξιζα να παίζω κάθε Κυριακή".

Αναφορικά με το νέο "κεφάλαιο" που ανοίγει στην καριέρα του, την Ίντερ, ο 28χρονος άσος άφησε να εννοηθεί πως οι πρόσφατες συνομιλίες που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο τον έπεισαν να αποδεχτεί την πρόταση των πρωταθλητών Ιταλίας.

"Ο προπονητής με ήθελε εδώ και πολλά χρόνια. Μιλήσαμε δύο με τρεις φορές στο τηλέφωνο και ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση μετά από αυτό", σχολίασε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι ο Ετό πέτυχε περισσότερα από 100 στην Πριμέρα Ντιβισιόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στα πέντε χρόνια παρουσίας του στο "Καμπ Νόου", ενώ είναι μαζί με τον Ραούλ της Ρεάλ Μαδρίτης οι μοναδικοί παίκτες που έχουν σκοράρει σε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ για την ίδια ομάδα (είχε σκοράρει στο 2-1 επί της Άρσεναλ το 2006, ενώ άνοιξε το σκορ στο φετινό 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: