Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Όουεν: "Ξέρω να αντέχω την πίεση"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

O Μάικλ Όουεν "ξόρκισε την κατάρα" στο 5-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Γουίγκαν στο "JJB Stadium", πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά από τις 10 Ιανουαρίου, και πλέον δηλώνει έτοιμος να δίνει απαντήσεις στους -ουκ ολίγους- αμφισβητίες του.

"Έχασα μία δύο ευκαιρίες από τότε που ξεκίνησε η σεζόν και, όπως γίνεται συνήθως, όλοι βιάζονται να σε ξεγράψουν. Ήταν σαν να είχα να σκοράρω εδώ και χρόνια", τόνισε χαρακτηριστικά ο 29χρονος Άγγλος στράικερ, και συμπλήρωσε:

"Αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζω εδώ και 10 χρόνια και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει τίποτα μέχρι να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Ήταν σίγουρα σπουδαίο συναίσθημα να σκοράρω.

Είχα πετύχει μερικά γκολ στην προετοιμασία, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με γκολ σε επίσημο ματς. Πιθανότατα σκόραρα στη δυσκολότερη ευκαιρία που είχα.

Είχα δύο ευκαιρίες με τη Μπέρνλι και μία απέναντι στη Μπέρμιγχαμ, όμως αυτή ήταν η τέταρτη πραγματική ευκαιρία που είχα".

Όσο για τις πιθανότητες συμμετοχής που έχει στην τελική φάση του Μουντιάλ 2010 με την Εθνική Αγγλίας του Φάμπιο Καπέλο, ο "Μιχαλάκης" φαίνεται αποφασισμένος να επιστρέψει στα "λιοντάρια":

"Θα απογοητευόμουν αν ο κόσμος πίστευε ότι δεν μπορώ να επιστρέψω. Φυσικά και πιστεύω ότι μπορώ με βάση αυτά που έχω κάνει στην καριέρα μου, και σίγουρα πιστεύω ότι θα σκοράρω και άλλα τέρματα με την κόκκινη φανέλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: