Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Εθνική Μπάσκετ: "Κόπηκε" ο Μαυροκεφαλίδης


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης "κόπηκε" από την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, μετά από απόφαση του Γιόνας Καζλάουσκας.

Ο 25χρονος φόργουορντ που έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με το Μαρούσι, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των φιλικών, ωστόσο, δεν "χωρούσε" στην τελική επιλογή.

Ο Λιθουανός τεχνικός στηρίζεται στους Φώτση-Πρίντεζη για τη θέση "4", ενώ φαίνεται να δείχνει προτίμηση στον Κώστα Καϊμακόγλου που έχει τη δυνατότητα να παίξει και λίγο στο "3".

Στο μεταξύ οι 14 παίκτες που συνεχίζουν είναι οι εξής: Σπανούλης, Ζήσης, Καλάθης, Καλαμπόκης, Τσαλδάρης, Παπανικολάου, Περπέρογλου, Πρίντεζης, Καϊμακόγλου, Φώτσης, Μπουρούσης, Κουφός, Γλυνιαδάκης, Σχορτσιανίτης.

Δεδομένου ότι ο "Σόφο" τα πάει περίφημα τον τελευταίο καιρό η λογική λέει ότι ο επόμενος που θα κοπεί είναι ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Μπορεί ο Κρητικός σέντερ να ήταν πέρσι στην τελική 12άδα, αλλά φέτος δεν "χωράει" λόγω της παρουσίας πολλών παικτών στην ίδια θέση.

Για την τελευταία λέξη θα παλέψει ο Παπανικολάου κι ο Καϊμακόγλου, αν κι όπως ο Γιόνας Καζλάουσκας να "περιμένουμε ο,τιδήποτε". Οπότε κανείς δεν μπορεί να... ξεγράφει από τώρα τον νεαρό φόργουορντ του Άρη, που έχει αφήσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στις προπονήσεις.

Τα τελευταία κοψίματα θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του τουρνουά Ακρόπολις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: