Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Σαμπντόρια-Ιντερ 1-0

Σε εφιάλτη των, παραδοσιακά, μεγάλων δυνάμεων της Ιταλίας μετατρέπεται η Γενέβη. Μετά από την Γιουβέντους που έχασε βαθμούς από την Τζένοα, ήταν η σειρά της Σαμπντόρια να υποχρεώσει την Ιντερ στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντελ Νέρι πήρε με το σπαθί της τους τρεις βαθμούς και σκαρφάλωσε στην κορυφή του Campionato, αφήνοντας τους "νερατζούρι" στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σαμπντόρια-Ιντερ 1-0 (72’Πατσίνι)

Λιγοστές ήταν οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τις δύο ομάδες να περιορίζονται στο κέντρο. Στο 29ο λεπτό ο Μιλίτο δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Καστελάτσι, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να μπλοκάρει εύκολα. Στη φάση που είχε προηγηθεί, ο Παλόμπο δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα και έστειλε την μπάλα έξω.

Στην επανάληψη η Ιντερ ήταν αυτή που κυνηγούσε το γκολ, αλλά η Σαμπντόρια ήταν η πιο αποτελεσματική και αυτή που έφτασε στο γκολ. Στο 72ο λεπτό ο Μανίνι είδε τον Πατσίνι να είναι ελεύθερος μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, πάσαρε και ο Πατσίνι δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στην εστία του Σέζαρ.

Οι "νερατζούρι" προσπάθησαν στο διάστημα που είχαν να απαντήσουν, αλλά ο Καστελάτσι είχε κατεβάσει ρολά. Η πιο χαρακτηριστική φάση ήταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούσιο, με τον ιταλό γκολκίπερ να διώχνει με γροθιές, με αποτέλεσμα το 1-0 να γίνει τελικό σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: