Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα νίκη για τη Ρεάλ και Σεβίλλη

Με νίκες προχώρησαν Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη στα παιχνίδια, που άνοιξαν την 5η αγωνιστική της Primera Division. Η "βασίλισσα" με δυο γκολ από τον Καρίμ Μπενζεμά επικράτησε το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με 3-0 της Τενερίφης πετυχαίνοντας την 5η συνεχόμενη νίκη της, ενώ η Σεβίλλη πέρασε σαν σίφουνας από τον "λάκκο των λεόντων" συντρίβοντας με 4-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ρεάλ Μαδρίτης-Τενερίφη 3-0 (47’, 58’ Μπενζεμά, 78’ Κακά)

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην σκόραρε αυτή τη φορά και η Ρεάλ να έμεινε στο μηδέν για ένα ημίχρονο, αλλά ο Καρίμα Μπενζεμά έκανε το καθήκον του και "καθάρισε" την αναμέτρηση με την Τενερίφη πετυχαίνοντας δυο τέρματα. Ο γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 47’ όταν πήρε σωστή θέση στην αντίπαλη περιοχή σκοράροντας με κεφαλιά μετά από τη σέντρα του Τσάμπι Αλόνσο. Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά μόνο δέκα λεπτά, ώστε να ξαναβρεί δίχτυα αφού στο 58’ ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και νίκησε για δεύτερη φορά τον Αραγονέσες. Ο Κακά πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι στο ημίχρονο και στο 78’ ήταν αυτός, που εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο φετινό του γκολ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη 0-4 (5’ Ρενάτο, 21’ Νεγκρέδο, 45΄Κανουτέ, 75’ Νάβας)

Φόβο και τρόμο προκαλεί στους αντιπάλους της η Σεβίλλη, που παρότι δεν έχει ανάλογο ρόστερ, παίζει εξίσου ωραία ποδόσφαιρο με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ τις οποίες ακολουθεί κατά πόδας στη βαθμολογία. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αυτή τη φορά έδωσε εξαιρετική στο "Σαν Μαμές" συντρίβοντας με 4-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Την αρχή έκανε ο Ρενάτο ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5’ με απευθείας κτύπημα φάουλ για να έρθει στο 21΄ο Αλβάρο Νεγκρέδο να κάνει το 2-0 ξεπερνώντας και τον Γκόρκα. Η Σεβίλλη πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων, αφού στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Φρεντερίκ Κανουτέ είχε κάνει το σκορ 3-0, ενώ στο 75’ ο Χέσους Νάβας μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των συμπαικτών του τελείωσε το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: