Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Προσεκτικά και ό,τι γίνει


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της σεζόν -θεωρητικά τουλάχιστον- δίνει σήμερα ο Πανιώνιος κόντρα στον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης» (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) για την πέμπτη αγωνιστική της Σουπερλίγκας. Οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν (δύο ισοπαλίες και δύο ήττες ο απολογισμός) και περιμένουν ένα θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τους Πειραιώτες προκειμένου να ανακάμψουν αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Εμίλιο Φερέρα η απουσία του Μανώλη Σκούφαλη. Ο έμπειρος μέσος δεν ακολουθούσε με ιδιαίτερη διάθεση τις εντολές του Βέλγου τεχνικού, στην προπόνηση της Παρασκευής, με συνέπεια να τιμωρηθεί από την διοίκηση με πρόστιμο και αποκλεισμό από την αποστολή του Πανιωνίου, για το ματς με τους «ερυθρόλευκους». Το θέμα πάντως πρέπει ήδη να θεωρείται λήξαν.

Σε ό,τι αφορά το βασικό σχήμα, ο Φερέρα φαίνεται να έχει καταλήξει στους: Μπέλιτς, Τζαβέλλα, Λάτκα, Κοντοέ, Μανιάτη - Καστελιόνε, Νικολάου, Κουμόρτζι, Ριέρα, Ρεκόμπα και Μπάλαμπαν. Οι υπόλοιποι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Πανιωνίου: Μπεθέρα, Ουέλινγκτον, Σιόβας, Όμο, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος και Σίμωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: