Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ: Δεν θα πάει στο Βρσατς ο Ταπούτος


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη γάμπα του δεξιού του ποδιού θα στερήσει από τον Χρήστο Ταπούτο τη συμμετοχή στο τουρνουά του Βρσατς.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν θα συμμετέχει στην αποστολή του "Δικεφάλου" αφού ο υπέρηχος στον οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποχωρήσει το αιμάτωμα, αλλά πρέπει να συνεχίσει με συντηρητική αγωγή.

Στο μεταξύ, επέστρεψε στις προπονήσεις το Σάββατο ο Γιάννης Δεμερτζής, ενώ οι Καυκής και Μονρό μπήκαν στο πρόγραμμα αλλά όχι σε φουλ ρυθμούς. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα συνεχιστεί με μία προπόνηση την Κυριακή.

Επαγγελματίας ο Κεσίσογλου
Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ο Αντώνης Κεσίσογλου. Ο νεαρός αθλητής που αγωνίζεται στην εφηβική ομάδας του ΠΑΟΚ αλλά είναι και μέλος των ανδρών από πέρυσι (είχε πάει και στο Λιτόχωρο για προετοιμασία), συμφώνησε για 4 χρόνια με τη διοίκηση.

Γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1991 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 2μ.06 και αγωνίζεται ως φόργουορντ και σέντερ. Εχει δύο συμμετοχές στην Α1.

Απέκτησε τον Φώτη Λιούτα
Με διετές συμβόλαιο αντάμειψε τον Φώτη Λιούτα η διοίκηση της ΚΑΕ. Ο 23χρονος άσος που συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία έχει ύψος 1μ.93, αγωνίζεται ως γκαρντ και ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στο πανεπιστήμιο New Hampshire (2004-08), ενώ στη διάρκεια της περσινής σεζόν έπαιξε στον Ηρακλή.

Με τέσσερις στην κλήρωση του Πρωταθλήματος
Τετραμελής αντιπροσωπεία θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στην κλήρωση της Α1 που θα γίνει τη Δευτέρα σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα θα δώσουν το "παρών" ο πρόεδρος Μιλτιάδης Κανώτας, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σταυρόπουλος, ο προπονητής Σούλης Μαρκόπουλος και ο τιμ μάνατζερ Τέλης Ζουρνατσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: