Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ: Off ο Μάκος!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αντιμετωπίζει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άκη Μάκου για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο μέσος της ΑΕΚ ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και είναι αδύνατον να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του κάποια εναλλακτική λύση για το ρόλο του αμυντικού μέσου, αφού τραυματίας συνεχίζει να είναι ο Ενσαλίβα ενώ ο Γιαχάγια πιθανότατα θα πλαισιώσει τον Παντελή Καφέ.

Αναλυτικά η 19μελης αποστολή της «Ένωσης»: Σάχα, Λούκατς, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Χουανφράν, Γεωργέας, Άρτσε, Γιάχιτς, Καφές, Χέρσι, Γιαχάγια, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Μαντούκα, Σκόκο, Ταχτσίδης, Παυλής, Ιορντάκε.

Όσον αφορά τα πλάνα ενδεκάδας, ο προπονητής του «δικεφάλου» θα αλλάξει το 4-4-2 της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό και θα το μετατρέψει σε 4-3-3, με βασική δικαιολογία την απουσία του Κρίστιαν Νέμεθ. Ο Ούγγρος κυνηγός βρίσκεται στην Αίγυπτο με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα για το Παγκόσμιο Κύπελλο U-20. Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Χουανφράν - Γιαχάγια, Καφές, Μαντούκα - Σκόκο, Μπλάνκο και Γκερέιρο.

Βαριά καμπάνα στον Αραούχο!

Με τρεις αγωνιστικές τιμώρησε τον Κάρλος Αραούχο η UEFA για την αποβολή του στον αγώνα με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», στο πλαίσιο την πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ποινή αυτή είναι η χειρότερη δυνατή που φαντάζονταν οι άνθρωποι της «Ένωσης», ωστόσο σκοπεύουν να καταθέσουν έφεση. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη διαδικασία δεν αποδώσει καρπούς, τότε ο Αργεντινός θα απουσιάσει από τον αγώνα με την Μπενφίκα και τα δύο ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: