Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Στην Σελέστε ο Αμπρέου


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στην Εθνική Ουρουγουάης κλήθηκε από τον Όσκαρ Ταμπάρες ο Σεμπάστιαν Αμπρέου, για τα κρίσιμα παιχνίδια με Εκουαδόρ και Αργεντινή, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Σελέστε κυνηγάει μία εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων στην ζώνη της Ν. Αμερικής για να κερδίσει ένα εισιτήριο στα τελικά του Μουντιάλ το καλοκαίρι του 2010, που θα διεξαχθεί στη Νότια Αφρική, ενώ βολεύεται και με την πέμπτη που οδηγεί στα πλέι οφ. Στην παρούσα φάση καταλαμβάνει την έκτη και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα λιγοστέψουν επικίνδυνα οι ελπίδες της για πρόκριση.

Αναλυτικά, η 26μελής αποστολή της Ουρουγουάης:

Τερματοφύλακες: Χουάν Καστίγιο (Μποταφόγκο), Φερνάντο Μουσλέρα (Λάτσιο).

Αμυντικοί: Κάσερες (Γιουβέντους), Βαλντέζ (Ρετζίνα), Βικτορίνο (Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε), Λουγκάνο (Φενερμπαχτσέ), Γκοντίν (Βιγιαρεάλ), Σκότι (Αρχεντίνος Τζούνιορς), Σίλβα (Αγιαξ), Φουσίλε (Πόρτο), Ντίαζ (Εστουντιάντες).

Μέσοι: Περέιρα (Πόρτο), Ροντρίγκεζ (Πόρτο), Περέιρα (Μπενφίκα), Α. Φερνάντεζ (Βιτόρια Σετούμπαλ), Εγκουρέν (Βιγιαρεάλ), Αριθμέντι (Στόουκ Σίτι), Γκαργκάνο (Νάπολι), Πέρεζ (Μονακό), Μαρτίνεζ (Κατάνια).

Επιθετικοί: Φορλάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σ. Φερνάντεζ (Μπάνφιλντ), Λόπεζ (Βελέζ Σάρσφιλντ), Σουάρεζ (Αγιαξ), Σεμπαστιάν Αμπρέου (ΑΡΗΣ), Καβάνι (Παλέρμο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: