Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Ξανά για Καλάτζε - Ντούριτσα!

\
Ο Γιαν Ντούριτσα Δύο περιπτώσεις από το παρελθόν επανέρχονται στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού. Πρώτα απ' όλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έρχονται απ' την Ιταλία, οι "πράσινοι" έχουν αναθερμάνει το ενδιαφέρον τους για τον Κάχα Καλάτζε. Ο διεθνής Γεωργιανός άσος της Μίλαν, είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι το "τριφύλλι". Όμως, η υπόθεση "κόλλησε" στο γεγονός ότι δεν υπήρχε κενή θέση ξένου, ενώ και ο ίδιος ο 31χρονος άσος είχε ενδοιασμούς. Πλέον, υπάρχει κενή θέση ξένου, αλλά και ο παίκτης το σκέφτεται διαφορετικά από τη στιγμή που οι "ροσονέρι" τον παραχωρούν. Κάτι προχωρημένο δεν υπάρχει, απλά οι επαφές είναι έτοιμες να ξεκινήσουν.

Από εκεί και πέρα, σκάουτερ του Παναθηναϊκού θα δουν αγωνιζόμενο τον Γιαν Ντούριτσα τόσο το ερχόμενη Σάββατο όσο και την ερχόμενη Τετάρτη. Πρώτα απ' όλα, ο Ρενέ Χένρικσεν θα δει το Σλοβακία-Σλοβενία (10/10), ενώ ο Κριστόφ Βαζέχα θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Πολωνία και την Σλοβακία. Ο λόγος είναι φυσικά να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Λοκομοτίβ Μόσχας, που είχε επίσης απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και τον περασμένο Γενάρη.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τον Μάρτιν Γίρανεκ, παραμένει στη λίστα αλλά ο Τσέχος άσος της Σπαρτάκ Μόσχας έχει περάσει σε δεύτερο και τρίτο πλάνο.

Έρχονται για "Σάλπι"
Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από το εξωτερικό είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Aλλωστε, ο διεθνής άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Έτσι, άνθρωποι της Κιέβο, της Παρί Σεν Ζερμέν, της Μπόχουμ και του Αμβούργου θα βρεθούν το Σάββατο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να τον δουν αγωνιζόμενο στο παιχνίδι με τη Λετονία.
Φυσικά, το θέμα αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά την επαφή που θα έχει και πάλι ο Παναθηναϊκός μαζί του, η οποία όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί τέλη Οκτώβρη.

Δούναι και λαβείν
Ο Παναθηναϊκός δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να ικανοποιήσει το αίτημα του ΠΑΟΚ. Ο "δικέφαλος" ως γνωστόν ζήτησε να πάρει 5.000 εισιτήρια για το ματς της 8ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ. Για να γίνει αυτό όμως, θέλουν διαβεβαιώσεις οι "πράσινοι" ότι θα τους παραχωρηθούν "μαγικά χαρτάκια" στο παιχνίδι της Τούμπας στον δεύτερο γύρο. Όσο για τον αριθμό που εν τέλει θα πάρει (αν πάρει) ο ΠΑΟΚ, θα καθοριστεί από την αστυνομική διεύθυνση μετά την σύσκεψη που θα λάβει χώρα αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ζητήσει επίσημα εισιτήρια από την Καβάλα για το ματς της 18ης Οκτωβρίου στην όμορφη πόλη της Μακεδονίας. Τα εισιτήρια αυτά θα πάνε στους συνδέσμους και κυρίως σε αυτούς της Βορείου Ελλάδος. Όπως και να έχει οι "πράσινοι" θα έχουν τεράστια υποστήριξη στην Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: