Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Τέλος ο «Τεο», αρχή με Βρύζα!

zagor.jpgΤα όσα θλιβερά συνέβησαν στο ματς Νέων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Σουρωτή την περασμένη Τετάρτη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρόεδρο του «δικεφάλου» Θοδωρή Ζαγοράκη. Η απόφαση να παραιτηθεί βρίσκονταν εδώ και πολλές ημέρες στο μυαλό του και το βράδυ της Πέμπτης με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ απλά την έκανε γνωστή. Το Δ.Σ έκανε άμεσα πρόταση στον Ζήση Βρύζα για την... διαδοχή με τον ίδιο να είναι θετικός.

Η ανακοίνωση του Θοδωρή Ζαγοράκη αναφέρει:

"Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου.

Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2.5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή. Με τιμή Θεόδωρος Ζαγοράκης».

Νέα εποχή με Βρύζα;

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον ΠΑΟΚ. Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της παραίτησης από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, περίπου 300 φίλοι του «δικεφάλου» πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα για να πείσουν τον «Τεο» να μείνει.

Πάντως ο ίδιος είχε φύγει λίγο νωρίτερα από τα γραφεία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη το Δ.Σ έκανε πρόταση στον Ζήση Βρύζα να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ. Αρχικά ο παλαίμαχος παίκτης ήταν αρνητικός καθώς είναι πολύ καλός φίλος του Ζαγοράκη και ίσως αποχωρήσει μαζί του, όμως δέχεται πιέσεις για να μην υπάρξει... κενό στην κεφαλή και με δεδομένο ότι είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής.

1 σχόλιο:

betsport24 είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ ΧΡΟΝΟΥ.Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ,ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Π ΑΚΟΥΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ...ΦΕΤΟΣ,ΕΣΚΑΣΕ,ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ.ΕΧΕΙ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΘΟΔΩΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕΣ ΟΠΑΔΟ Κ ΟΧΙ ΛΟΓΙΣΤΗ Κ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.