Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Μεσίνα: «Φαβορί ''αιώνιοι'' και Μπαρτσελόνα»

messina2.jpgΤην προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης να συμπληρώσει το... καρέ των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο φετινό φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, προβλέπει για την προσεχή σεζόν ο Ετόρε Μεσίνα. Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» θεωρεί ότι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα αποτελούν τα αδιαφιλονίκητα φαβορί, για την κατάκτηση του τίτλου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.


Ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων, μιλώντας για τα φαβορί της φετινής Ευρωλίγκας, τόνισε: «Κάποιες ομάδες ο κόσμος θεωρεί δεδομένο πως θα βρίσκονται στο φάιναλ φορ. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί. Αν τα καταφέρουν απομένει μία θέση για το φάιναλ φορ και θα παλέψουμε να την κατακτήσουμε. Στόχος μας είναι αρχικά η πρόκριση στο φάιναλ φορ. Αν φτάσουμε εκεί, μετά βλέπουμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Κλείνοντας εμφανίστηκε ικανοποιημένος, από τις φετινές προσθήκες στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης: «Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ. Όταν ήρθα ζήτησα κάποια πράγματα και βλέπω ότι έγιναν. Αποκτήσαμε περισσότερο βάθος, μεγαλύτερα κορμιά και παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις. Θεωρώ πως έχουμε μία ομάδα-νικήτρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: