Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Μπράβο ρε μάγκες !

epeisodia_aris_paok.jpgΤελικά η βλακεία σε αυτό τον τόπο είναι βαρέλι δίχως πάτο. Και η λέξη βλακεία είναι τουλάχιστον επιεικής για όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Σουρωτής , όταν κάτι δεκάδες μαγκάκια (μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς) θεώρησαν ως επίδειξη του ανδρισμού τους, να επιτεθούν με πέτρες, ρόπαλα και ...μαχαίρια σε αμούστακα παιδιά, σε γονείς, σε μαμάδες που πήγαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους να παίζουν μπάλα.

Δεν χωράει στο μυαλό μου πως σε μια εποχή με χιλιάδες άλλα ανοιχτά ζητήματα, κάποιοι μεταμορφώνονται σε επίδοξους φονιάδες, όταν βλέπουν μπροστά τους κίτρινα, μαύρα, κόκκινα, πράσινα ή κίτρινα κασκόλ. Στην πλειοψηφία τους νεαροί, αντί να προβληματίζονται για την οικονομική κρίση, το ποσοστό ανεργίας που χτυπάει κόκκινο, την καταστροφή του περιβάλλοντος, προτιμούν να περνούν την ώρα τους σε φονικές επιθέσεις, καμαρώνοντας μετά για το πόσους ...αντιπάλους χτύπησαν και σε πόσους άνοιξαν το κεφάλι.

Η ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι συνολική. Άτολμες κυβερνήσεις με ημίμετρα που δεν εφαρμόζονται ποτέ, ομάδες που αποποιούνται τις ευθύνες, αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή. Ολο το σύστημα, ανίκανο να αντιμετωπίσει τους γνωστούς – αγνώστους, περιμένει το αίμα να κυλήσει ξανά...

Και μέσα σε όλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκδίδει ανακοίνωση σε ρόλο σύγχρονου Πόντιου Πιλάτου, με την οποία προσπαθεί να μας τρελάνει, αναφέροντας ότι δεν γνωρίζει ποιοι έκαναν τη φονική επίθεση. «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. καταδικάζει με αποτροπιασμό την επίθεση αγνώστων κατά φιλάθλων», αναφέρει στην αρχή και λίγο παρακάτω αυτοδιαψεύδεται τονίζοντας: «Όπως τους έχουμε αποβάλει από το γήπεδο μας, πρέπει να αποβληθούν και από την κοινωνία».

Αρα για να τους έχουν αποβάλει από το γήπεδο, γνωρίζουν ποιοι είναι! Ομολογώ ότι από τη διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, περίμενα κάτι παραπάνω, από μια δακρύβρεχτη ανακοίνωση η οποία τελικά κατηγορεί (το μόνιμο σάκο του μποξ) την αστυνομία επειδή δεν είχε προνοήσει να παρατάξει καμιά δεκαπενταριά διμοιρίες των ΜΑΤ σε ...ντέρμπι 20χρονων.

Φαίνεται ότι και αυτή – η διοίκηση του ΠΑΟΚ – είναι εγκλωβισμένη, πελάτης των σχέσεων με οπαδούς και μη, προκειμένου να γεμίζει πάντα η Τούμπα και να αναφέρονται όλοι με περηφάνεια στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Και απλώς είναι θέμα χρόνου να έχουμε ένα νέο θύμα, όπως έγινε με τον άτυχο Φιλόπουλο, πριν από 2,5 χρόνια στην Παιανία!Πηγη gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: