Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Δεν ψάχνεται μόνο ο Ρέμος


Ο Ρέμος με τον Πουρσανίδη Τελικά η κατάσταση είναι πιο σοβαρή. Δεν είναι μόνον ο Αντώνης Ρέμος που ψάχνεται, το ίδιο συμβαίνει και με τους συνεργάτες του, στελέχη της διοίκησης και άτομα σε νευραλγικά πόστα της ομάδας. Την αποχώρησή τους από την ΠΑΕ σκέφτονται και ο Ηλίας Πουρσανίδης αλλά και ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

Με αφορμή μάλιστα αυτό που συνέβη την περασμένη Δευτέρα, φαίνεται να το σκέφτονται πιο σοβαρά. Θυμίζουμε ότι στήθηκε λαϊκό δικαστήριο το βράδυ της Δευτέρας, όταν οπαδοί περίμεναν την αποστολή στο ξενοδοχείο, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τα άκουσαν κανονικά όλοι τους.

Όσο για τους δύο παραπάνω, αμφότεροι είχαν πει ότι αν είναι αυτοί το πρόβλημα θα είναι προτιμότερο να αποχωρήσουν από την ομάδα. Υπάρχει προβληματισμός και ανησυχία. Μεγάλη αναστάτωση θα μπορούσαμε να πούμε και δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουν να συνεχίσουν με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Όλα δείχνουν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για τους "κυανόλευκους" στο διοικητικό και οικονομικό τομέα.

Από την άλλη, όπως διαπιστώνεται δια γυμνού οφθαλμού, ο Αντώνης Ρέμος δεν εμφανίζεται πουθενά. Δεν έρχεται με την ίδια συχνότητα στη Θεσσαλονίκη και δεν. επισκέπτεται το γραφείο του στην ΠΑΕ. Κι αυτό κάτι προσθέτει στο γενικότερο πλάνο.

Διαπιστώνεται ότι πέρα από μια συνέντευξη Τύπου προ μηνών, δεν τοποθετείται για σοβαρά ζητήματα και προτιμά να παραμένει στην Αθήνα και να παρακολουθεί τις εξελίξεις εκ του μακρόθεν.

Όσο για τα οικονομικά δεδομένα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του μήπως δουλέψει εκείνο το τμήμα των χορηγήσεων-διαφημίσεων, μήπως και καλύψει κάποια τρύπα. Η φετινή αποτυχία με τις χορηγίες, δεν έχει προηγούμενο. Οι υπόλοιπες ΠΑΕ κατάφεραν να αυξήσουν τα έσοδά τους από χορηγικά προγράμματα και στην ΠΑΕ Ηρακλής έχουν υποχωρήσει εντυπωσιακά.

Αυτά μεταφέρουν στελέχη της διοίκησης ενώ οι υπάλληλοι έχουν να πληρωθούν από την περσινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: