Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Δουλειά και μεταγραφές...


Ό Γιάννης Κόντης... Ο Ιομάρ Μαζίνιο θα επιχειρήσει να δουλέψει πάνω στα σημεία που οι "κίτρινοι" έδειξαν να πονάνε. Θα έχει σειρά συναντήσεων με τους ποδοσφαιριστές τους με σκοπό να ενισχύσει το ηθικό τους και να αποσπάσει το καλύτερο δυνατό. Μετά από τις πρώτες έξι αγωνιστικές Σούπερ Λίγκα θα προσπαθήσει να βελτιώσει ότι είναι προλαβαίνει στη διάρκεια της διακοπής. Ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο, περιμένει και είναι αποφασισμένος για όλα αν κρίνει κανείς από τις φετινές του εμφανίσεις.

Από την άλλη, περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν, αν και ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν. Ωστόσο, ο Αρης, φέτος διατηρεί υψηλούς στόχους και δεν θα πρέπει να υποχωρήσει.

Απόντες από τις προπονήσεις μέχρι και την επόμενη εβδομάδα θα είναι οι Μιχάλης Σηφάκης και Σεμπαστιάν Αμπρέου. Ενσωματώθηκαν στις Εθνικές ομάδες και θα βρίσκονται εκεί μέχρι την προσεχή Πέμπτη.

Υπάρχουν βέβαια και οι τραυματίες. Αυτοί μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους στα γήπεδα, αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο κάποιοι από αυτούς να προλάβουν να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση του Ηρακλείου.

Στην Αργεντινή για μεταγραφές
Ανθρωπος των κιτρίνων θα ταξιδέψει στην Αργεντινή για τους Νασούτι, Κάμπορα. Δεν αποκλείεται ο Γιάννης Κόντης να βρεθεί στην Αργεντινή για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών και να αγωνίζονται για τα επόμενα χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης. Παράλληλα θα προλειάνει το έδαφος για νέες μεταγραφές τις επόμενες σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς δεν εξετάζουν την πρόταση που τους απέστειλε η Σαχτάρ Ντόνετσκ για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα μέσα στο Σαββατοκύριακο ελλείψει εθνικών πρωταθλημάτων. Σίγουρα η κάτοχος του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (του τελευταίου με αυτή την ονομασία) είναι ένας πρώτης τάξεως αντίπαλος, ωστόσο οι "κίτρινοι" δεν προχωρούν σε φιλικό. Έτσι κι αλλιώς, η πρόταση που έγινε δεν ήταν επίσημη και κακώς δόθηκε έκταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: