Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Χαριστέας: «Πώς να βοηθήσω από την εξέδρα;»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Παράπονα για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στη Νυρεμβέργη εξέφρασε ο Άγγελος Χαριστέας. Ο 29χρονος επιθετικός μετρά μόλις πέντε συμμετοχές και 224 λεπτά στο γήπεδο στην Bundesliga και θεωρεί πως αξίζει καλύτερης μεταχείρισης.

«Δεν μπορώ να βοηθήσω κανέναν από την εξέδρα. Χρειάζεται να χρησιμοποιούμαι για να βοηθήσω τη Νυρεμβέργη. Σε όλο το διάστημα που βρίσκομαι στη Νυρεμβέργη δεν έχω πάρει ουσιαστικά καμία σημαντική ευκαιρία. Όπου κι αν έχω αγωνιστεί, όποτε μου έχει δοθεί η ευκαιρία, σκόραρα», δήλωσε ο διεθνής φορ, που λόγω βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας από έναν τραυματισμό: «Αυτή τη στιγμή είμαι στο 70% σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά μέχρι το επόμενο παιχνίδι (εντός 17/10 με Χέρτα) θα είμαι πανέτοιμος».

Η ομάδα της Βαυαρίας έχει συγκομιδή μόλις πέντε βαθμών μετά από οκτώ αγωνιστικές και είναι προτελευταία στη βαθμολογία. «Δεν θέλω να ξανανιώσω το συναίσθημα του υποβιβασμού. Πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε», τόνισε ο «Χάρι», που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα απέναντι σε Λετονία και Λουξεμβούργο.

Τι λέει για τα παράπονα του Άγγελου Χαριστέα ο γενικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Μάρτιν Μπάντερ; «Οι παίκτες με αυτοπεποίθηση μπορούν να βοηθήσουν τη Νυρεμβέργη. Τώρα θα πρέπει ο ίδιος να κάνει πράξη τα λόγια του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: