Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Περιμένει Παπασταθόπουλο ο Ρεχάγκελ


Οτο Ρεχάγκελ και Σωκράτης Παπασταθόπουλος από προπόνηση της Εθνικής Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ακολούθησε και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις που αισθάνεται. Αποτέλεσμα φυσικά να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Λετονία το Σάββατο.

Πάντως ο νεαρός διεθνής, θα προσπαθήσει μέχρι την Παρασκευή να είναι έτοιμος να τεθεί στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Ο τελευταίος δεν θέλει επ ουδενί να σκέφτεται ότι μετά τους Σωτήρη Κυργιάκο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, που έχουν τεθεί νοκ άουτ λόγω τιμωρίας, θα χάσει κι άλλο αμυντικό.

Μέχρι στιγμής, ο μόνος έτοιμος για το κέντρο της άμυνας είναι ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος και προέρχεται από τραυματισμό. Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν φυσικά και είναι οι Πατσατζόγλου, Βύντρα, Κατσουράνης, που μπορούν να αγωνιστούν και ως κεντρικοί αμυντικοί, όμως οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν προς το τέλος της εβδομάδας.

Μετά το πέρας της προπόνησης οι διεθνείς υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα και το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, που βρέθηκαν στις κερκίδες των γηπέδων του Αγίου Κοσμά για να παρακολουθήσουν την προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: