Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Γκερεϊρο:"Είχα πρόταση 4 εκ. ευρώ από τον Άγιαξ"



Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο αποκάλυψε πως είχε πρόταση τόσο από τον Άγιαξ όσο και από την Μπενφίκα, πριν έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η ΑΕΚ πραγματοποίησε μια εξαιρετική μεταγραφή, από οικονομικής άποψης τουλάχιστον, με την απόκτηση του διεθνή μέσου με την Εθνική Πολωνίας, Ρότζερ Γκερεϊρο, έναντι του ποσού των 250.000 ευρώ.

Ο πολιτογραφημένος Πολωνός, με Βραζιλιάνικη καταγωγή, μίλησε σε περιοδικό της Πολωνίας για την μεταγραφή του στην Ένωση, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως στο παρελθόν έφτασε μια ανάσα από τον Άγιαξ.

"Η Λέγκια δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην Ευρώπη, αφού αποκλειόταν συνέχεια στην πρώτη φάση του UEFA. Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να γίνω γνωστός ήταν μέσω της συμμετοχής μου στο EURO 2008.

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης η τιμή μου εκτοξεύτηκε. Τότε ήταν που άκουσα για το ενδιαφέρον του Άγιαξ και της Μπενφίκα, με τον Αίαντα να προσφέρει 4 εκ. ευρώ για να με αποκτήσει. Η Λέγκια όμως την αρνήθηκε, αφού θεώρησε ότι ήταν λίγα τα χρήματα.

Παρόλα αυτά ταξίδεψα στην Ολλανδία με τον μάνατζερ μου για να βρούμε μια λύση, όμως δεν άλλαξε κάτι και γύρισα πίσω με πολύ άσχημη διάθεση".

Νωρίτερα το καλοκαίρι ο προπονητής του στην Λέγκια τόνισε για την φυγή του Γκερεϊρο:

"Πιστεύω πως ο Ρότζερ έκανε λάθος με το να πιστεύει πως ήταν το αστέρι της ομάδας. Πάντα του φερόμουν με σεβασμό. Ποτέ δεν άλλαξα την συμπεριφορά μου απέναντι του. Ποτέ δεν ήθελα να φύγει από την ομάδα με άσχημο τρόπο, έτσι βρέθηκε η καλύτερη λύση για να προβληθεί και ο σύλλογος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: