Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ελπίδες για Εστογιανόφ



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Φαμπιάν Εστογιανόφ στο κυριακάτικο παιχνίδι του Πανιωνίου με αντίπαλο τον Πανθρακικό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Ουρουγουανός δείχνει να επωφελήθηκε από τη διακοπή του πρωταθλήματος και έχει καλύψει το έδαφος από τον τραυματισμό του. Απόντες από την αναμέτρηση ο τιμωρημένος Τζαβέλλας και οι τραυματίες Ρεκόμπα, Σμόγιε.

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα της Κυριακής 22/11, στη Νέα Σμύρνη θα είναι σίγουρα ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Εμίλιο Φερέρα, που την περασμένη χρονιά, όπως και ο Σίτο Ριέρα, βρισκόταν στην ομάδα της Κομοτηνής. Ο Βέλγος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του Πανιωνίου, καθώς και στην κλήση του Γιώργου Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας.

«Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Κι εγώ προσωπικά αλλά και όλοι στο σύλλογο, καθώς τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Δεν είχαμε ισορροπία σαν ομάδα και χρειαζόταν να τη βρούμε. Δουλέψαμε επάνω σε αυτό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Νομίζω πως κάθε εβδομάδα πάμε καλύτερα. Σε αυτό το πρωτάθλημα ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα. Για όλες τις ομάδες οι επόμενοι πέντε αγώνες είναι δύσκολοι. Εμείς συνεχίζουμε, βλέποντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

«Ο Τζαβέλλας, όπως και ο Μανιάτης, έχουν πολύ καλό μέλλον. Η πορεία τους όμως εξαρτάται επίσης και από την πορεία της ομάδας. Είναι πρώτα απ΄ όλα τιμή για τον ίδιο τον Γιώργο η κλήση στην Εθνική και φυσικά καλό για την ομάδα», τόνισε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: