Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΣ Γιάννινα: Η επιστροφή του Ελευθερόπουλου



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ολυμπιακό κρύβει αρκετές ιδιαιτερότητες, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε αυτό των προσώπων, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να συγκεντρώνει τα βλέμματα, λόγω του κόκκινου παρελθόν του.

Και οι δυο ομάδες "καίγονται" για τους τρεις βαθμούς, αφού από την πλευρά τους οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν περιθώρια για άλλη γκέλα (βρίσκονται ήδη δυο πόντους πίσω από την κορυφή), ενώ ο ΠΑΣ θέλει να επανέλθει στις νίκες, μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Πρόσωπο του αγώνα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο εκτός από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια απουσίας του στο εξωτερικό.

Γεννημένος στον Πειραιά στις 7 Αυγούστου του 1976, ο "Ελέ" ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην ομάδα του Ολυμπιακού, όπου και γνώρισε την επιτυχία. Το καλοκαίρι του 2004 ωστόσο ο δρόμος του με τους "ερυθρόλευκους" χώρισε, μετά από μια στείρα σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα παίξει για πρώτη φορά αντίπαλος με την αγαπημένη του ομάδα, έχοντας ανάμικτα συναισθήματα. Στο ίδιο μοτίβο και ο Κώστας Μενδρινός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό.

Χωρίς απουσίες η αποστολή

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκεύης, με την διοίκηση της ομάδας να έχει απαγορεψει τις δηλώσεις στους παίκτες της ομάδας, με σκοπό να συγκεντρωθούν ενόψει της αναμέτρησης με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τους 19 παίκτες, στους οποίους είναι φυσικά και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια.

Ελευθερόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Μενδρινός, Ντιμπαλά, Μπακαγιόκο, Ανδράλας, Βαγγελής, Κοντογουλίδης, Γεωργιάδης, Μπουχάν, Βάντερσον, Κώτσιος, Τζάνης, Μπαλάφας, Κανακούδης, Σαϊτιώτης, Κούσας και Ντάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: