Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Βολές Νικοπολίδη κατά ΠΑΟ, ύμνοι για Τζόρβα



Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Αλέξανδρο Τζόρβα μίλησε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα, ύμνησε τον νεαρό πορτιέρο, ενώ άφησε αιχμές εναντίον του Παναθηναϊκού για την μη χρησιμοποίηση των Τζιόλη και Μάντζιου.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, μίλησε:

Για την επιτυχία της Εθνικής: "Είναι μια ιστορική πρόκριση. Μεγάλη επιτυχία τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν μέσα από τέτοιες επιτυχίες".

Για τον... διάδοχό του, Αλέξανδρο Τζόρβα: "Ο Αλέξης χθες ήταν πολύ καλός, σταθερός και σίγουρος. Μαζί με την άμυνα και τον Δημήτρη ήταν οι κορυφαίοι. Πάντως, όλη ομάδα είχε ψυχή. Η ψυχή του Έλληνα ποδοσφαιριστή".

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: "Στόχος νομίζω είναι να πάμε εκεί για το καλύτερο. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο να το πάρουμε. Πρέπει, όμως, να είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στην Εθνική: "Έχω κάνει τις επιλογές μου. Εξάλλου θα ήταν άδικο για τα παιδιά που ιδρώνουν δύο χρόνια τώρα, για τον ύπνο τους, το άγχος τους. Αξίζουν να πάνε τα παιδιά που ήταν εκεί".

Για τους Τζιόλη και Μάντζιο: "Δεν μπορεί ο Τζιόλης να μην αγωνίζεται στην ομάδα του ή ο Μάντζιος που κατά καιρούς υπολογιζόταν από την Εθνική... Τέτοιοι παίκτες πρέπει να βρίσκονται στα πλάνα των ομάδων τους για να έχει ο ομοσπονδιακός προπονητής πιο πολλές επιλογές".

Δεν υπάρχουν σχόλια: