Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Κόσμος Μπέκαμ: "Ευκαιρία για Μουντιάλ η Μίλαν"



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ θέλει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η Μίλαν του δίνει την ευκαιρία να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα. Ο Μπέκαμ θα επιστρέψει στους "ροσονέρι" τον ερχόμενο Γενάρη με την ελπίδα να επαναλάβει το περσινό του θετικό πέρασμα και να μπει στην λίστα με τους 23 του Φάμπιο Καπέλο που θα ταξιδέψουν στην Ν. Αφρική.

Ο Άγγλος διεθνής αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις από Αγγλικούς συλλόγους αλλά κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει, ότι θα επιστρέψει στην Μίλαν σε περίπτωση που του δινόταν η ευκαιρία να το κάνει.

"Υπήρχαν πολλές επιλογές. Πάντα έλεγα όταν έφυγα από την Μίλαν ότι θα επιστρέψω αν μου δινόταν η ευκαιρία. Ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή και τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω", τόνισε ο Μπέκαμ που δεν θέλησε να αποκαλύψει τις ομάδες που του έκαναν κρούση για να επιστρέψει στην "Γηραιά Αλβιώνα".

Παράλληλα, ο Μπέκαμ δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για την επιλογή του να αγωνιστεί στους Λος Άντζελες Γκάλαξι: "Ο κόσμος έρχεται και ρωτάει αν μετάνιωσε που αγωνίστηκα στην Αμερική και η απάντηση είναι όχι. Ακόμα διασκεδάζω που αγωνίζομαι εδώ. Πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές στην ζωή και εξαρτάται από εσένα πως το αντιμετωπίζεις.

Πάντα προσπαθούσα να χειρίζομαι τις καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο, που είναι να δουλεύω σκληρά και να παίζω ποδόσφαιρο. Μερικές φορές αυτό είναι αρκετό μερικές φορές όχι για ορισμένους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: