Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Ευχαριστίες από την οικογένεια Ντε Νίγκρις



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Λάρισας, η οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, ευχαριστεί την ομάδα αλλά και όλους όσους της συμπαραστάθηκαν και βοήθησαν τις διαδικασίες για να μεταφερθεί η σορός του Μεξικανού παίκτη στη γενέτειρα του.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:"Μετά από επιθυμία της οικογένειας Ντε Νίγκρις, καθώς και της συζύγου του, Σόνιας, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κοινοποιεί δια της επίσημης ιστοσελίδας της, την ακόλουθη κοινή τους ανακοίνωση:

"Η οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και η σύζυγός του, Σόνια, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 που μας συμπαραστάθηκε και μας βοήθησε ώστε να εξελιχθούν στο γρηγορότερο δυνατό χρόνο οι διαδικασίες για τη μεταφορά της σωρού του στην πατρίδα μας.

Ευχαριστούμε όλους στην ομάδα (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και προσωπικό) για όλες τις προσπάθειες που έκαναν ώστε να καλυφθεί οποιαδήποτε ανάγκη προέκυπτε στον ποδοσφαιριστή τους και άνθρωπό μας, πριν και μετά το χαμό του. Θα σας έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας γιατί η ΑΕΛ ήταν η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ο Αντόνιο και θα περιμένουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναβρεθούμε.

Ευχαριστούμε επίσης την Πρεσβεία του Μεξικού στην Ελλάδα και την κα Λορένα Γιαπαλάκη, η οποία ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μας για να βοηθήσει σε ότι ανθρώπινα χρειαζόμασταν, αλλά και σχετικά με τις διαδικασίες μεταφοράς της σωρού.

Εξίσου ευχαριστούμε όλες τις εμπλεκόμενες δημόσιες υπηρεσίες που με την παρουσία τους βοήθησαν να κινηθεί γρήγορα η διαδικασία και να ετοιμαστούν τα απαραίτητα έγγραφα.

Ξεχωριστά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς της ομάδας που γνώρισαν τον Αντόνιο μέσα κι έξω από το γήπεδο κι ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι που τον είδαν αγωνιζόμενο και τον χειροκρότησαν εν ζωή.

Τέλος, ειδικότερα ευχαριστούμε τον Σ.Φ. «Monsters» κι ευχόμαστε ολόψυχα μία ημέρα να ξαναδούν την ομάδα τους να γίνεται Πρωταθλήτρια. Και να θυμούνται πάντα πως θα έχουν έναν άγγελο ψηλά στον ουρανό να τους παρακολουθεί και να τους προσέχει.

Με ευγνωμοσύνη και αγάπη,

Η οικογένεια και η σύζυγος του Αντόνιο Ντε Νίγκρις «EL TANO»

Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε, η σωρός του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, καθώς και τα μέλη της οικογένειάς του, αναχώρησαν από την πατρίδα μας, σήμερα το πρωί.

Προορισμός είναι η γενέτειρά του, το Μοντερέι, στο γήπεδο της οποίας η σωρός του Αντόνιο θα μεταφερθεί το πρωί της Κυριακής. Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας (ώρα Μεξικού), αφού τον αποχαιρετίσουν και οι φίλαθλοι της ομάδας από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Στο μεταξύ, όποιος επιθυμεί μπορεί να προσέρχεται στον βωμό της Θύρας 3 του σταδίου Αλκαζάρ μέχρι και το βράδυ της Κυριακής. Ακολούθως η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 θα συλλέξει όλα τα αντικείμενα και τα μηνύματα που κατατέθηκαν στη μνήμη του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και θα μεριμνήσει για την παράδοσή τους στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: