Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φήμες για Γεωργάτο



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Υποψήφιος να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Γρηγόρης Γεωργάτος, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει επαφή με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος τον προσκάλεσε να βρεθεί αύριο στο Γήπεδο των Ζωσιμάδων και να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός του Γεωργάτου, ακούγεται και το όνομα του Κώστα Φρατζέσκου, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ στον Ηλυσιακό. Σύμφωνα με τον κ. Χριστοβασίλη, η πρόσληψη γενικού αρχηγού είναι απαραίτητη για να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα εντός αποδυτηρίων με αυτά της προηγούμενης εβδομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Παράσχος προτίθεται να παρατάξει με επιθετικούς προσανατολισμούς τον ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό. Στη χθεσινή προπόνηση δοκίμασε το 4-3-3, έχοντας τους Κανακούδη, Μπαλάφα και Μενδρινό στη μεσαία γραμμή, τον Τζάνη δεξιά, τον Ντιμπαλά αριστερά και τον Σαϊτιώτη στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, παραμένει ακόμα αμφίβολη η συμμετοχή του Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς, ο οποίος εξακολουθεί να πονάει στον αυχένα και στα πλευρά.

• Το τραπέζι σε παίκτες και τεχνικό τιμ παρέθεσε χθες το βράδυ η διοίκησης της ομάδας. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν ανακοίνωσε κάποιο πριμ, αλλά απ' τα λεγόμενα του βγαίνει το συμπέρασμα ότι αυτό θα γίνει αύριο. «Θα μιλήσουμε πριν από το ματς κι εμείς, η διοίκηση, θα κάνουμε κάτι παραπάνω», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές

Δεν υπάρχουν σχόλια: