Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κανονικά Τουμά και Ηλιάδης



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Με μία πρωϊνή προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή, ενόψει του Κυριακάτικου (22/11, 14:30) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Σήμερα (18/11), ο Σάββας Κωφίδης είναι να μειώνονται ακόμη περισσότερο τα όποια αγωνιστικά προβλήματα ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες τους «κυανόλευκους». Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τεχνικός είδε τόσο τον Σαρμπέλ Τουμά όσο και τον Στέλιο Ηλιάδη, να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς και να τίθενται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Αντιθέτως, οι Ματίας Λέκι και Σαμουέλ Ντάλα Μπόνα συνέχισαν σε ατομικούς ρυθμούς, ωστόσο, η κατάστασή τους βελτιώνεται διαρκώς.

Από 'κει και πέρα, οι Ιωαννίδης και Γιάντσης ναι μεν ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων, όμως δεν κατάφεραν να προλάβουν τη σημερινή προπόνηση, λόγω της ώρας διεξαγωγής της κι έτσι θα ενσωματωθούν με την ομάδα από αύριο.

Την Πέμπτη 19/11, η ομάδα του «γηραιού» θα προπονηθεί στις 11:00, στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου σταδίου, μετά από αρκετές εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: