Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Ήττα των Ελπίδων από Πορτογαλία



Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Την ήττα με 2-1 από το αντίστοιχο συγκρότημα της Πορτογαλίας, γνώρισε η Εθνική Ελπίδων σε παιχνίδι για τον 9ο προκριματικό όμιλο του "EURO 2011" που διεξήχθη στο Ολιάο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πάντως παραμένει στην κορυφή του ομίλου του, καθώς στον άλλο αγώνα του ομίλου της Εθνικής Ελπίδων, η Λιθουανία αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με την Αγγλία.

Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Ρούι Πέδρο(51') και Γιατζάλντε(74') ενώ για την Ελληνική ομάδα, μείωσε ο Δημούτσος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Βεντούρα, Φάμπιο Φαρία, Ντανιέλ Καρίσο, Μιγκέλ Βίτορ, Ζοάο Αουρέλιο, Ρούι Πέδρο (64΄ Αντριεν Σίλβα), Περεϊρίνια, Αντρέ Σάντος, Ιαζάλδε (79΄ Ραμπιόλα), Πέδρο Μορέιρα, Ούκρα (70΄ Φρέντι)

ΕΛΛΑΔΑ: Μπαμπανιώτης, Μπουκουβάλας, Ιωαννίδης (70΄ Αργυρίου), Κ. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Σιάκκας, Kουτσιανικούλης, Γ. Παπαδόπουλος, Σοϊλέδης (49΄ Δημούτσος), Ταχτσίδης (63΄ Γιάντσης), Παπάζογλου

Η βαθμολογία:

1. Ελλάδα 13(6 αγ.),
2. Αγγλία 11(5 αγ.),
3.Πορτογαλία 7(5 αγ.),
4. Λιθουανία 5(6 αγ.),
5. Σκόπια 2(6 αγ.)

Nιόπλιας: "Δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας"

Στην έλλειψη παιχνιδιών στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας μετά την ήττα της Ελπίδων από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας, υπογραμμίζοντας πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο όμως η ομάδα του υπερέχει αν δεν είχε απουσίες.

"Η Πορτογαλία νίκησε δίκαια και της αξίζουν συγχαρητήρια. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή χωρίς, όμως, να είναι απειλητικοί για την εστία μας. Στο εικοσάλεπτο από το 55΄ έως το 75΄ ήταν σαφώς καλύτεροι και σκόραραν δύο φορές.

Ξέρουμε ότι είμαστε ανταγωνιστική ομάδα, αλλά οι παίκτες δεν έχουν πολλά ματς στα πόδια τους με συνέπεια να μην έχουμε τον ίδιο ρυθμό στο παιχνίδι μας σε όλη τη διάρκειά του. Θεωρώ ότι ως σύνολο, εάν προσθέσουμε και τους παίκτες μας που είναι στην Εθνική Ανδρών, υπερέχουμε.

Παραμένουμε πρώτοι και είμαστε μέσα στους στόχους μας, ύστερα και από την ισοπαλία των Αγγλων στη Λιθουανία", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: