Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Μπαλοτέλι: "Είμαι οπαδός της Μίλαν"!



Επιμέλεια: Δ.Μ.

O Μάριο Μπαλοτέλι συνηθίζει να προκαλεί τους αντιπάλους με τη συμπεριφορά του εντός αγωνιστικού χώρου, γεγονός που έχει κάνει ακόμα και τον Ζοσέ Μουρίνιο να του έχει κάνει επανειλημμένα συστάσεις πάνω σε αυτό το θέμα, όμως αυτή τη φορά βάλθηκε να... τρελάνει τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Giornale", ο 19χρονος έκανε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί -στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ινστιτούτο "Don Gnocchi" (μη κερδοσκοπικός οργανισμός που οργανωνει μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού για 65 παιδιά ηλικίας 14 έως 21 ετών)- καθώς εξομολογήθηκε την ώρα που υπέγραφε αυτόγραφα πως είναι οπαδός της Μίλαν.

"Τι ομάδα υποστηρίζεις", ήταν το ερώτημα που τέθηκε στον Μπαλοτέλι, ο οποίος απάντησε χωρίς δισταγμό "Είμαι Μιλανίστα. Δεν το ξέρατε αυτό";

Φυσική η απάντηση του άσου των "νερατζούρι" εξέπληξε και ενθουσίασε αρκετούς, με έναν νεαρό οπαδό της Μίλαν να φωνάζει "Είσαι Μιλανίστα, είσαι Μιλανίστα", και έναν άλλο να τον ρωτάει με περιέργεια:

"Εάν είσαι πράγματι οπαδός της Μίλαν, για ποιο λόγο αγωνίζεσαι στην Ίντερ;"

Η απάντηση του Ιταλού επιθετικού με τις ρίζες από την Γκάνα ακόμα πιο αινιγματική: "Λοιπόν, παίζω στην Ίντερ φέτος...", δήλωσε σχετικά, με τις φήμες περί συμπάθειάς του προς τη Μίλαν να έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάη όταν και εντοπίστηκε μπροστά από ένα επίσημο κατάστημα των "ροσονέρι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: