Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΣ: Πριμ με Ολυμπιακό σκέφτεται ο Χριστοβασίλης



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τέλος στις κακές εμφανίσεις θέλει να βάλει η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα και να κάνει μια νέα αρχή το Σάββατο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες». Ο Γιώργος Χριστοβασίλης θέλει να δει την εικόνα της ομάδας του να καλυτερεύει και σκέφτεται να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Ηπειρωτών θα παραθέσει δείπνο στο οποίο θα παραβρεθούν η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές με σκοπό να υπάρξει συσπείρωση στην ομάδα. Εκεί είναι πολύ πιθανό ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ να ανακοινώσει στους παίκτες κάποιο πριμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό που υπογράφηκε στην αρχή της σεζόν ωστόσο ο Χριστοβασίλης είναι διατεθειμένος να κάνει μια εξαίρεση και να δελεάσει τους παίκτες με κάποιο ποσό.

Ο Παράσχος δεν έχει καταλήξει ακόμα για το σχήμα που θα παρατάξει στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο μπορεί να υπολογίζει στους Γιώργο Ντάσιο και Ιμπραίμα Μπακαγιόκο που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, αφού έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις ενώ αμφίβολος παραμένει ο Πάρις Ανδράλας που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Η ομάδα της Ηπείρου το Σάββατο θα βρεθεί σε ένα κατάμεστο γήπεδο αφού τα εισιτήρια πωλούνται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και αναμένεται να εξαντληθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: