Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Απάντηση Ηρακλή στην κίνηση Παπαδόπουλου



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του Λάζαρου Παπαδόπουλου να συμφωνήσει με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει: "Με έκπληξη σήμερα ενημερωθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έκλεισε στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ως διοίκηση του ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ κρίναμε σκόπιμο ( απ΄ τη στιγμή που ο Λ. Παπαδόπουλος είναι ελεύθερος και γνωρίζουμε ότι ήθελε να παίξει για να μην χάσει τη φόρμα του ), να του κάνουμε μια πρόταση να έρθει στην ομάδα που αγάπησε, και λέει ότι αγαπάει, και αναδείχθηκε, και μάλιστα προσπαθώντας από μεριά μας να δώσουμε ένα υψηλό χρηματικό ποσό".

"Από τον κ.Παπαδόπουλο μέσω του μάνατζερ του εισπράξαμε ότι αφενός το τίμημα είναι ''υποτιμητικό'' και αφετέρου ότι ο παίκτης θα παίξει μόνο σε ομάδα που αγωνίζεται στην Euroleague ή στο εξωτερικό. Επειδή το φιλότιμο και ο Ηρακληδισμός περισσεύει σε κάποιους, μετά από τα σημερινά νέα ευχόμαστε στον μάνατζερ του κ.Παπαδόπουλου αλλά και στον ίδιο να έχει καλή πορεία με την νέα ομάδα του στην Euroleague"!!!!!

"Ως διοίκηση ζητάμε συγνώμη από τους χιλιάδες οπαδούς του Ηρακλή που τους κάναμε να ζήσουν ένα όνειρο, αλλά τους υποσχόμαστε ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα πάμε τον Ηρακλή εκεί που ανήκει και θα κάνουμε ένα σωματείο που πολλοί θα ζηλέψουν και θα θέλουν να έρθουν σε αυτό".

"Τέλος, ευχαριστούμε τους παίκτες της ομάδας μας που με το σθένος και την αγωνιστικότητα που διαθέτουν, κατάφεραν μέχρι στιγμής να έχουν τον Ηρακλή αήττητο και να διεκδικεί μάλιστα και το κύπελλο Ελλάδος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: