Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ηρακλής: Ανέλαβε βοηθός ο Γρηγόρης Τσινός


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Κατόπιν επιλογής του νέου προπονητή του Ηρακλή, Σάββα Κωφίδη, το ρόλο του βοηθού του ανέλαβε από τη Δευτέρα και επίσημα ο Γρηγόρης Τσινός που την Κυριακή αποχαιρέτησε την πρώην του ομάδα του Εθνικού Σωχού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν μέρα προπονησιακής αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Ο Κωφίδης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα το νέο του τεχνικό συνεργάτη, Γρηγόρη Τσινό, ο οποίος ανέλαβε έργο στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας σε ρόλο βοηθού.

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία των "κυανολεύκων" από τον αγώνα της Κυριακής δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ωστόσο, ο Ιβάν Μπόσνιακ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και τη φυσιοθεραπεία, ενώ εκτιμάται ότι δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, ο Σαρμπέλ Τουμά ανέβασε ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να περάσει σε ομαδική προπόνηση και θα είναι έτοιμος για την επικείμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.

Κι όσο για τους Φούφουλα και Περπερίδη είναι απολύτως καλά και ξαναπέρασαν στις κανονικές προπονήσεις. Οι "κυανόλευκοι" θα προπονηθούν αύριο το πρωί, στις 11:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: