Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Κάκωση στον αυχένα ο Μενδρινός


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μια κάκωση στον αυχένα κληρονόμισε ο Κώστας Μενδρινός στο ματς με τον Λεβαδειακό. Επέστρεψε ο Ελευθερόπουλος στα Γιάννινα, όπου και συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, που έφερε την ομάδα την δέκατη θέση με 10 βαθμούς.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Γιώργος Παράσχος είδε τον Κώστα Μενδρινό να μην παίρνει μέρος, καθώς έχει μια κάκωση στον αυχένα. Μάλιστα στον μέσο του ΠΑΣ τοποθετήθηκε κολάρο, ενώ ο γιατρός της ομάδας του συνέστησε θεραπεία με χάπια.

Τα προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό δεν τελείωσαν εκεί, αφού και ο Γιώργος Σαϊτιώτης δεν προπονήθηκε. Ο επιθετικός του ΠΑΣ έχει ένα αιμάτωμα στο ζυγωματικό με αποτέλεσμα να προφυλαχθεί. Τέλος ο Ηλίας Κώτσιος έκανε ατομικό πρόγραμμα, μετά από ενοχλήσεις στον ποδοκνημική.

Επέστρεψε ο Ελευθερόπουλος

Τα καλά νέα έρχονται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο 33χρονος πορτιέρο του ΠΑΣ επέστρεψε στα Γιάννινα όπου και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Οι γιατροί της ομάδας πιστεύουν πως στο ματς εναντίον του Ολυμπιακού θα είναι έτοιμος

Όλα καλά με Μπαλάφα

Με δηλώσεις του στην "SportDay" ο μάνατζερ του Μπαλάφα μίλησε για δυσαρέσκεια του ποδοσφαιριστή, για το γεγονός πως δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Από την πλευρά τους οι διοικούντες του ΠΑΣ δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια, καθώς πιστεύουν πως ο παίκτης είχε λάθος αντίδραση.

Δεν αποκλείεται ωστόσο αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να έχουμε εξελίξεις όσο αφορά το μέλλον του Μπαλάφα στον ΠΑΣ.

* Την Τρίτη η ομάδα έχει ρεπό και την Τετάρτη θα γίνουν διπλές προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: