Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ρεχάγκελ: «Περιμένω να βγάλουν τον εγωισμό τους»


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Την επιθυμία των παικτών της Εθνικής Ελλάδας να αγωνιστούν το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής περιμένει να δει ο Ότο Ρεχάγκελ, όπως δήλωσε ο ίδιος στον ουκρανικό Τύπο. Ο προπονητής της «γαλανόλευκης» μίλησε για τους αγώνες μπαράζ με την Ουκρανία (στις 14 και 18 Νοεμβρίου) για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Θεωρώ ότι οι πιθανότητες σε αυτό το ζευγάρι είναι μοιρασμένες. Πολλά θα παιχτούν στις προσωπικές μονομαχίες. Οποια ομάδα κερδίσει τις περισσότερες, θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα. Περιμένω από τους παίκτες μου να βγάλουν τον προσωπικό τους εγωισμό μέσα στο γήπεδο και στα δύο παιχνίδια», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Εν τω μεταξύ, πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με την παρουσία του Κώστα Χαλκιά στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων, εκτός του Γιάννη Αμανατίδη που θα λείψει λόγω του προβλήματος στο γόνατο και υπάρχει ο κίνδυνος ακόμα και για νέα εγχείρηση. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στη γάμπα στο παιχνίδι με την Ξάνθη και σήμερα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Αν πρόκειται για θλάση, τότε θεωρείται σίγουρο ότι θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με τους Ουκρανούς. Στην περίπτωση που πρόκειται για τράβηγμα, θα εξαρτηθεί από την αποθεραπεία του. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των εξετάσεών του θα γίνουν γνωστά εντός της ημέρας. Εξάλλου, ο κ. Ρεχάγκελ μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σηφάκη και του Τζόρβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: