Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Κίνδυνος νέου χειρουργείου για Αμανατίδη


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να χρειαστεί να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο ο Γιάννης Αμανατίδης. Από πλευράς Άιντραχτ εκφράζονται φόβοι πως υπάρχει νέο πρόβλημα στο μηνίσκο, όπου είχε χειρουργηθεί πέρυσι, ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκε υγρό στους συνδέσμους. Την Τρίτη θα γίνει ιατρικό συμβούλιο για να αποφασιστεί πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του διεθνούς επιθετικού και έχει κληθεί ο Αμερικανός ειδικός σε τέτοιους τραυματισμούς γιατρός Ρίτσαρντ Στέντμαν για να γνωμοδοτήσει.

«Θα χάσουμε για αρκετό καιρό τον Γιάννη. Δεν θέλω να προεξοφλήσω κάτι, αλλά αυτή είναι η αίσθησή μου», δήλωσε ο πρόεδρος της Άιντραχτ, Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν. Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Αμανατίδης είχε χάσει το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης περιόδου λόγω της επέμβασης στο δεξί γόνατο. Φέτος ο 28χρονος άσος έπαιξε σε οκτώ ματς της Bundesliga σημειώνοντας τρία γκολ, καθώς επίσης και σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Ότο Ρεχάγκελ έχοντας ενημερωθεί για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή δεν τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις των λεγεωνάριων για τους αγώνες μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Ουκρανία (14 και 18 Νοεμβρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: