Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ντέρμπυ με τα όλα του !

Στο πρώτο σετ οι ομάδες πορεύτηκαν μέχρι τα μισά πόντο-πόντο, στη συνέχεια όμως, οι "πόντιοι" πήραν κεφάλι κερδίζοντας τρεις πόντους, τους οποίους διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια του σετ. Οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν πολλά προβλήματα στην άμυνα αλλά και το σερβίς, και ενώ πλησίασαν από το 24-20 στο 24-23, ο Τέσιτς με μια επίθεση χάρισε στην ομάδα του το σετ.

Στη συνέχεια, παρότι οι γηπεδούχοι προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια του σετ, οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα, με τον Κώστα Αλμαλή στο σερβίς τακτικής, ανέτρεψαν το εις βάρος τους 21-18 και κατέκτησαν το σετ ισοφαρίζοντας 1-1. Τα λάθη στην υποδοχή βέβαια δεν έλειψαν και σε αυτό το σετ για τους φιλοξενούμενους.

Στο τρίτο σετ ανέλαβε δράση ο Ογιανσίβου, ο οποίος έβαλε μπροστά την ομάδα του με δυο καθοριστικούς άσους, αλλά και μια σειρά επιθέσεων που οι παίκτες της Καλαμαριάς δεν μπόρεσαν να εξουδετερώσουν.

Το επόμενο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, αλλά στο τέλος ο Απόλλων με περισσότερη ψυχραιμία, και με τον άσο του γάλλου, Ζομπό Λεμπέ πήγε το ματς στο τάι μπρέικ όπου ο Δικέφαλος έμοιαζε "ανίκανος" να χάσει. Οι παίκτες του Γιάννη Μέλκα ήταν ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα στο πέμπτο σετ και έτσι άφησαν τους γηπεδούχους τους 6 πόντους.

Τα σετ διαμορφώθηκαν ως εξής: 25-23, 23-25, 17-25, 27-25, 6-15

Δεν υπάρχουν σχόλια: