Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΟΦΗ: Βαρύ το κλίμα για το τεχνικό τιμ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η νέα αποτυχία του ΟΦΗ και η συντριβή στην Κέρκυρα έχουν δημιουργήσει βαριά ατμόσφαιρα πάνω από την κρητική ομάδα. Η θέση του Νίκι Παπαβασιλείου είναι πλέον επισφαλής και κατά την επιστροφή της αποστολής από το νησί των «Φαιάκων» στο Ηράκλειο, περίπου 50 οπαδοί του ΟΦΗ συγκεντρώθηκαν για να αποδοκιμάσουν παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Σήμερα το βράδυ υπάρχει διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που αναμένεται να δώσουν το παρών τόσο ο Νίκι Παπαβασιλείου όσο και ο Μύρων Σηφάκης και να εξηγήσουν τι τρέχει και δεν μπορεί η ομάδα να σηκώσει κεφάλι. Ήδη αρκετοί άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους για την συνέχιση της συνεργασίας με τον Νίκι Παπαβασιλείου λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν μπορεί ο Βεζυρίδης, ο τερματοφύλακας της ομάδας να είναι ο καλύτερος παίκτης μας σε κάθε παιχνίδι…».

Στις χθεσινές του δηλώσεις πάντως ο τεχνικός των Κρητικών επεσήμανε ότι θα παραιτηθεί μόνο αν ο ΟΦΗ δεν κερδίσει τα επόμενα δύο ματς με Παναιτωλικό και Ηλιούπολη που θα γίνουν στο «Γεντί Κουλέ». Ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται έντονα ονόματα Ελλήνων προπονητών ως πιθανών αντικαταστατών του στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: