Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Εκτός αποστολής ο Γκούτι για Μίλαν


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Γκούτι φόρεσε το μανδύα του "επαναστάτη" και προσέβαλε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στην ανάπαυλα του εφιαλτικού αγώνα της Ρεάλ με την άσημη Αλκορκόν για το Κύπελλο Ισπανίας, όμως ο Χιλιανός τεχνικός φρόντισε να τιμωρήσει τον παίκτη με δικό του τρόπο.

Έτσι, στη λίστα των παικτών που ανακοίνωσε για το σπουδαίο ντέρμπι με τη Μίλαν στο "Σαν Σίρο" το βράδυ της Τρίτης, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πελεγκρίνι άφησε εκτός τον Γκούτι όπως επίσης και τον "αρνητικό" όσον αφορά στην απόδοσή του σε εκείνο το ματς, Κριστόφ Μέτσελντερ, ενώ θα απουσιάσει φυσικά και ο τραυματίας Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από την πλευρά του, ο φορμαρισμένος Ιγκουαΐν, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του σε νίκη επί της Χετάφε με τα δύο τέρματα που σημείωσε (2-0) το Σάββατο στο "Μπερναμπέου", έστειλε μήνυμα στους Μιλανέζους μέσω δηλώσεών του στην ισπανική "Marca".

"Θα πάμε και θα δείξουμε στη Μίλαν ποιοι είμαστε. Μετά τη Χετάφε τα πάντα είναι στο χέρι μας, ακόμα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα.

Με τον Μπενζεμά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να συνεργαζόμαστε καλά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος τη φετινή σεζόν δυσκολεύεται να βρει θέση βασικού με την παρουσία στην μεσοεπιθετική γραμμή παικτών όπως οι Κακά, Ραούλ, Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: