Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία 4-2

Πολλές ανατροπές επεφύλασσε η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία, με τη "βασίλισσα" να πανηγυρίζει στο τέλος τη νίκη με 4-2. Η ομάδα του Πελεγκρινι, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, κατάφερε μέσα σε έντεκα λεπτά να πετύχει τρία γκολ και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο που τη διατηρεί στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία 4-2 (31’ Ράμος, 73’ Ιγκουαΐν, 82’ Μπενζεμά, 84’ Ρονάλντο – 58’ Σοριάνο, 62’ Ούτσε)

Απόλυτη κυρίαρχος του αγωνιστικού χώρου ήταν στο πρώτο μέρος η Ρεάλ, ωστόσο κατάφερε μόνο μία φορά να βρει δίχτυα. Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Ράμος συνεργάστηκε ωραία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 31ο λεπτό και στη συνέχεια νίκησε τον Ντιέγκο Αλβες και έγραψε το 1-0.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι άφησαν αρκετούς κενούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύθηκαν οι παίκτες της Αλμερία για να πετύχουν δύο γκολ με τους Σοριάνο στο 58’ και Ούτσε στο 62’ και να περάσουν μπροστά στο σκορ.

Οι "μερένχες" κατάφεραν να "ξυπνήσουν" στα τελυταία είκοσι λεπτά και να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Ο Ιγκουαΐν έκανε το 2-2 στο 73’ και στο 82’ ο Μπενζεμά έδωσε εκ νέου το προβάδισμά στη Ρεάλ. Ενα λεπτό νωρίτερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αστοχήσει από τα έντεκα βήματα, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για να κλειδώσει τη νίκη της Ρεάλ.

Ο πορτογάλος άσος εξελίχθηκε σε πρόσωπο του αγώνα, καθώς, αν και μετά το χαμένο πέναλτι διόρθωσε το λάθος του και έγραψε το τελικό 4-2 στο 85’, δύο λεπτά πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, αφήνοντας τη Ρεάλ με δέκα παίκτες. Το θετικό για τη "βασίλισσα" ήταν ότι η αποβολή δεν της στοίχησε και έτσι πήρε τους τρεις βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: