Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

" Απαράδεκτη συμπεριφορά "

Εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά του κόσμου του Πανιώνιου ήταν ο τεχνικός του Αρη, Φώτης Κατσικάρης. Μερίδα οπαδών των γηπεδούχων πέταξε αντικείμενα προς τους παίκτες του Αρη μετά το τέλος του ματς και ο έλληνας τεχνικός δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, ενώ κατέκρινε και τον Τρέβον Μπράιαντ, ο οποίος δεν αναφέρθηκε στο περιστατικό και απλώς ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του. Για νίκη σε ένα σπουδαίο ματς έκανε λόγο ο προπονητής του Πανιώνιου Νέναντ Μάρκοβιτς.

Ο τεχνικός του Πανιώνιου σχολίασε συγκεκριμένα: "Θα ήθελα να ξεφύγω από αυτά που έγιναν στο τέλος και να πω ότι ήταν ένα σπουδαίο ματς, μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Ο Αρης είχε προετοιμάσει άριστα τον αγώνα και είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλο βάθος. Εμείς είχαμε σημαντικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και δεν προλάβαμε να δουλέψουμε ούτε καν εναντίον ζώνης. Το παιχνίδι είχε πολλές ανατροπές και το κλειδί για εμάς ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο, όπου η διάθεση των παικτών μου να παλέψουν ήταν εκπληκτική. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, ευστοχήσαμε σε μερικά μεγάλα σουτ και νικήσαμε. Πάντα θέλουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε, αλλά θα ήθελα να αποφεύγονται τέτοιου είδους φαινόμενα, που πιθανώς θα μας στοιχίσουν και την τιμωρία της έδρας".

Ο Τρέβον Μπράιαντ τόνισε από την πλευρά του: “Ηταν ένα εκπληκτικό όσο και περίεργο ματς. Ο Αρης μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο κι εμείς δεν ήμασταν επιθετικοί σε αυτό το διάστημα ούτε είχαμε καλή άμυνα. Σε αυτά τα ματς πρέπει να είσαι πάντα ανταγωνιστικός. Εμείς το κάναμε. Οταν βρεθήκαμε κάτω με 12 πόντους, δε τα παρατήσαμε, δείξαμε ψυχραιμία, παλέψαμε και με τη βοήθεια του κόσμου γυρίσαμε το ματς, κάνοντας ένα σερί στο κρίσιμο σημείο. Συγχαρητήρια σε όλους", υπογράμμισε στο τέλος ο αμερικανός άσος, γεγονός που εκνεύρισε τον Κατσικάρη.

"Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν αυτά τα πράγματα. Ο Αρης κάνει τεράστια προσπάθεια και σέβεται κάθε αντίπαλο. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έγινε. Και μάλιστα χωρίς τον παραμικρό λόγο. Αν είχε προκαλέσει κανείς θα ζητούσα και συγγνώμη. Μετά από όλα αυτά, συγχαρητήρια στον Πανιώνιο που γύρισε στη φυσική του έδρα και στον Μπράιαντ που έδωσε και συγχαρητήρια στον κόσμο. Να συνεχίσει έτσι. Ετσι θα πάει το μπάσκετ μπροστά. Πολλά συγχαρητήρια πάντως στον Νέναντ Μάρκοβιτς που είναι φίλος μου. Ο Πανιώνιος έχει πράγματι μεγάλη ιστορία και μπασκετικό κόσμο", τόνισε ο Κατσικάρης και κατέληξε:

"Είχα πει ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Τελικά, όμως, πιστεύω πως το αποτέλεσμα είναι άδικο για εμάς. Πληρώσαμε κάποια κενά και κάποιες λεπτομέρειες στη στατιστική που είναι σημαντικές, όπως οι βολές και τα ριμπάουντ".

Τέλος, ο Δήμος Ντικούδης σχολίασε από την πλευρά των παικτών του Αρη: "Μας στοίχισε η τέταρτη περίοδος. Δώσαμε ελεύθερα σουτ κι ενώ μέχρι την τρίτη περίοδο ήμασταν καλοί, ένα μεγάλο κακό διάστημα που είχαμε στην τέταρτη περίοδο, μας κόστισε αυτή την ήττα. Στις βολές, αλλά και σε κάποια σουτ σίγουρα ήμασταν και άτυχοι, αλλά επιτρέψαμε κάποια εύκολα καλάθια, τη στιγμή που ο Πανιώνιος ευστόχησε και σε μεγάλα σουτ. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ήττα για να γίνουμε καλύτεροι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: