Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Παραίτηση Παράσχου

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα υπέβαλε ο Γιώργος Παράσχος μετά τη νέα ήττα της ομάδας του, αυτή τη φορά από τον Ηρακλή. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στους Ζωσιμάδες αποδοκίμασαν έντονα τον 57χρονο τεχνικό, γεγονός που τον ανάγκασε να δηλώσει πως "πρώτη φορά στη θητεία μου ως προπονητής έχω αμφισβητηθεί τόσο πολύ" και να προσθέσει "ελπίζω με κάποιον άλλο η ομάδα να ορθοποδήσει".

Φανερά απογοητευμένος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος. "Δυστυχώς είχαμε επανάληψη προηγούμενων παιχνιδιών. Ό, τι λάθος κάναμε το πληρώσαμε. Χωρίς ευκαιρίες ο Ηρακλής έβαλε 3 γκολ", τόνισε αρχικά και συνέχισε.

"Δεν ήταν τυχερό μου να μείνω στα Γιάννινα. Στα 25 χρόνια που κάνω τον προπονητή πρώτη φορά αμφισβητήθηκα τόσο πολύ με ένα γήπεδο να φωνάζει φύγε. Δεν θα μπορούσαμε να μείνω υπό τις παρούσες συνθήκες. Ελπίζω με κάποιον άλλο η ομάδα να ορθοποδήσει. Χάρηκα για τη γνωριμία μας".

Κωφίδης: Μας έδωσε αυτοπεποίθηση η γρήγορη ισοφάριση

Από την άλλη, ο Σάββας Κωφίδης στάθηκε στην γρήγορη ισοφάριση, τονίζοντας πως έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα του. Συμπλήρωσε πως ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις και δίκαια επικράτησε, ενώ αναφέρθηκε και στην καταλυτική παρουσία του Επστάιν.

"Εγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Υπήρχε καλός ρυθμός, εναλλαγή φάσεων. Εμείς παίζαμε με αντεπιθέσεις και προσπαθήσαμε να έχουμε καλή αμυντική οργάνωση. Κάναμε λάθη στο α' ημίχρονο, μετά από 2-3 πάσες χάναμε την μπάλα. Στο β' μέρος αυτό το διορθώσαμε, βάλαμε τα γκολ και πετύχαμε μια νίκη που τη δικαιούμασταν", είπε αρχικά και συνέχισε.

"Σίγουρα μας βοήθησε η γρήγορη ισοφάριση, μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Κρατάμε απ' αυτό το ματς τη σωστή σκέψη, την πειθαρχία και την αγωνιστικότητα. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να πιέσει ψηλά και μας άφηνε χώρους για αντεπιθέσεις. Το εκμεταλλευτήκαμε. Ακολουθούσαμε παιχνίδι αντεπιθέσεων, γι' αυτό και ο Επστάιν έπαιζε κάποιες φορές αριστερά. Είναι ένας παίκτης που αν πάρει την μπάλα στον κενό χώρο, είναι γρήγορος και δημιουργεί ευκαιρίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: