Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Η ηθική δέσμευση σε Μυτιληναίο

Η ηθική δέσμευση σε Μυτιληναίο

Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος για μία ακόμη φορά αφήνει να εννοηθεί, ότι δεν ασχολείται με τα κοινά του Ηρακλή. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ή να παραμελήσει την ηθική δέσμευση που υπάρχει από την πλευρά του Αντώνη Ρέμου προς τον Ευάγγελο Μυτιληναίο.
Κάτι που είχε δηλώσει ευθαρσώς μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής σε συνέντευξη Τύπου, η οποία είχε γίνει μάλιστα μία μέρα μετά, από μία τετράωρη συνάντηση στο ίδιο ξενοδοχείο με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Τι γίνεται με αυτή την ηθική δέσμευση του, η οποία αφορά τα τέσσερα χρόνια και ενώ ο Ρέμος βρίσκεται στα 2,5 χρόνια περίπου της παρουσίας του στην ΠΑΕ Ηρακλής;
Φυσικά, θα πρέπει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η ρύθμιση αυτή αφορά τα χρέη προς την Εφορία και την αποπληρωμή τους ανά μήνα, όπως γίνεται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ΠΑΕ Ηρακλής είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει, σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε μήνα το ποσό των 35.000 ευρώ περίπου σε Εφορία και ΙΚΑ (28.000+7.000). Αν δεν πληρωθούν δυο δόσεις στο Δημόσιο, τότε χαλάει η ρύθμιση και επανέρχονται αυτόματα οι προσαυξήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: