Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Aπλήρωτοι οι παίχτες της Πόρτσμουθ


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Δεν έχουν δει το χρωμα της στερλίνας οι ποδοσφαιριστές της ουραγού της Πρέμιερ Λιγκ. Δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό φέτος στην αγγλική ομάδα.

Η διοίκηση της Πόρτσμουθ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί, πιστοποίησε το γεγονός πως για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν οι πλειονότητα των παιχτών έχουν μείνει απλήρωτοι για τον μήνα του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με διαφορές πηγές αυτό οφείλετε στην πραγματοποίηση θρησκεύτικου φεστιβάλ στην Σαουδική Αραβία, όπου βρίσκεται μόνιμα ο νέος ιδιοκτήτης της Πόρτσμουθ, το οποίο καθυστέρησε τις πληρωμές.

Βέβαια το γεγονός ότι το ίδιο σκηνικό είχε επαναληφθεί μόλις τον Σεπτέμβριο μόνο ως ανησυχητικό μπορεί να κριθεί. Ο Αλ Φαχίμ (ιδιοκτήτης της Πόρτσμουθ) τότε πλήρωσε, έστω και καθυστερημένα, αλλά πλεον φαίνεται ξεκάθαρα οτί ο Σαουδάραβας μεγιστάνας αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας.

Όλα αυτά συν το γεγονός οτί οι Πόμπεις βρίσκονται μονίμως στη τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ, δίνουν την εικόνα μιας ομάδας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Βλέπουμε βεβαίως πως τέτοια προβλήματα δεν ταλανίζουν μόνο τις δικές μας ομάδες εδώ στην Ελλάδα, αλλά και ομάδες στα πλεον προηγμένα πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: